Hírarchívum - 2005. augusztus

Quake 3 forráskód - letölthető

Programozók figyelem! Az id Software igéretéhez híven ingyenesen elérhetővé tette a Quake 3: Arena teljes forráskódját.

PREMIER: SW Galaxies: Trials of Obi-Wan

A LucasArts és a Sony büszkén jelenti: Trials of Obi-Wan címmel már készül a harmadik kigészítője a Star Wars Galaxies-nek.

Péntek esti képparádé

Péntek késő este van, a fejleszők mégis ontják magukból a szebbnél-szebb képeket az éppen fejlesztés alatt álló játékaikból. Tessék befáradni!

Szünetel a Carmageddon fejlesztése

A GamesIndustry.biz értesülései szerint az SCi egy időre szünetelteti a legújabb, még bejelentetlen Carmageddon fejesztési munkálatait.

Nibiru - Age of Secrets demó

A The Adventure Company-nek hála ma megjelent a Nibiru - Age of Secrets című igen jónak igérkező kalandjáték kipróbálható demója.

PREMIER: Rich & Beautiful

Újabb életszimulátor van készülőben, ezúttal a dtp jóvoltából. A Rich & Beautiful -ban egy szépségklinika sármos dokiját alakítjuk...

Intel Digital Home PC Contest 2005

Az Intel idén Koreában rendezte meg a Digital Home PC Contest névre keresztelt versenyt, melyre kreatív, házi építésű PC-ket vártak.

PREMIER: Caesar IV

A mai nap folyamán jelentette be a VU Games, hogy a Sierra csapata gőzerővel hegeszti a nagy sikerű Caesar sorozat negyedik darabját.

UPDATE #2: Újabb képek a galériában

Csak úgy dőlnek a képek az idei GC-ről, így mi sem ülhettünk tétlenül. Ghost Recon 3, Prince of Persia 3, Rush for Berlin...

UPDATE: Videódömping Lipcséből

Kezdetétt vette az idei Game Convention, melynek helyszíne Lipcse. A srácok nem ülnek tétlenül és ömlesztik magukból a videókat, ezekből tekinthettek meg most párat.