Kibővült az Assassin's Creed III: Liberation trailere

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 12.
  • Videó
Link másolása
Új trailert kapott az Assassin's Creed III kézikonzolos mellékága is, pontosabban az E3 előtt kiadott előzetest bővítették ki a Ubisoft srácai egy-két jelenettel és a sajtó előzeteseinek ömlengésével. A Vita-exkluzív játék akkortájt játszódik, mint a nagygépes verziók, viszont a főhőse nő lesz.

A körítés azonos, a főhős és a helyszín mégis más: az Assassin's Creed III: Liberation a 18. századi New Orleansben játszódik, a főhőse pedig egy hölgy, Aveline lesz. A játék kizárólag PlayStation Vitára fog megjelenni október végén, ehhez mérten több platform-exkluzív funkcióval is bír majd - például a multiplayert is kifejezetten a kézikonzolhoz fogják igazítani a Ubi srácai, jelentsen is ez bármit. A minap megjelent a játék korábbi trailerének bővített kiadása, csekkoljátok!

Köszi, Onegesius!

14.
14.
meatsuckDD
#9: Hát figyelj...legrosszabb esetben kiadnak majd egy GOTY Edition-t a játékból....Bár ez nem tartozik az exkluzív tartalmakra.Mert a Mortal Kombat Komplete Edition sem tartalmazza xbox-ra Kratos-t.PS3-on meg lehet vele csapatni:D Na mindegy....Engem nem hoz lázba ez a nő,én már annak is örülök,hogy egyántalán lesz mivel játszani.Eddig kitoltam boxon minden részét:D Ez meg,hogy magyar feliratos lesz,így még élvezetesebb lesz számomra:D
13.
13.
hedzsooo
#12: ...Nem huztam fel magam, csak nem is tudtam kommentben felmagasztalni ezt a hirt. ;)
Sajnalom ha en ezzel viszont valakit felhuztam volna...es most nem rad gondoltam termeszetesen. ^^ :)
12.
12.
metercsiken
#1: Hát igen, sajnos ilyen ez a játékipar! : )
És én egyet is értek veled.
Ha más-más témát kap a játék ugyan azon a címen( vagy majdnem ugyan azon ), akkor hogy is van ez!?
Szerintem ezt az "exkluzív" dolgot úgy kell értelmezni, hogy lényegében egy másik játékról van szó, és kész.
De attól még nem kell ezen felhúznod magad, úgy sem változtathatsz rajta! : )
11.
11.
Hubert Cumberdale
#10: Szeretek fárasztó lenni, de te akkor is általánosítottál ^^
10.
10.
hedzsooo
#8: Nalam arrol szol, amirol ez a cikk, mivel a cikkhez kommenteltem, nem hozzad, de kostolgassal, bar elegge faraszto vagy, ugye tudod? -_- Egyebkent meg nincs bocsanat! :)
9.
9.
hedzsooo
#5: Szerinted normalis dolog, hogy egy jatekbol 2-ot csinalnak? Ugyanaz a nev, Assassin`s Creed 3, csak eppen minden platformon picit mas, "exluziv" tartalommal, de ugyanaz a jatek elvileg.

...Ill. amugy csak szerinted kettot, mert en ugy tudom, h nem csak a Vita, de a PS3 is kulon tartalmat kap tengeri csatakkal, ami viszont pl. PC-n nem lesz, de en kerek elnezest ha tevednek.

Ez egy nagy lehuzas, es nem allitottam hogy a fejlesztok hibaja, mert lehet hogy inkabb a kiado keze van a dologban, ezt nem tudhatjuk pontosan, hogy a hatterben mi zajlik pontosan. Viszont gusztustalan akkor is szamomra, persze ez csak az en velemenyem.
8.
8.
Hubert Cumberdale
#4: Jah bocs... Nem esett le elsőre, hogy az "exluziv tartalmak" nálad CSAK az AC3 külön tartalmait jelenti. Tényleg én voltam a hülye, elnézést. ;)
7.
7.
sherex
nagyon szép a grafika :D Alig várom :D "szipp " "szipp"
5.
5.
turi
#4: Az nem a fejlesztők hibája hogy kell neked mindkét AC3.
4.
4.
hedzsooo
#3: Latom nehezen volt ertheto amit irtam, igy neked kulon, csak most: Nem mindennel akarok jatszani, csak konkretan EGY jatekot - ez most jelen esetben az AC3 - ne adjak mar ki mindenhol kulon tartalommal. Ez csak penz lehuzas, nem tudom mi az amit ebben nehezen erthettel...

Szemelyeskedned meg nem kell, kar a gozert, nem akarok veled ismerkedni. :D
3.
3.
Hubert Cumberdale
#1: Mér kellene legyen otthon minden konzol? Ha ennyire muszáj mindennel játszanod, akkor megveszed mindet, de ez már csak a saját hülyeséged és nem a fejlesztőké...
2.
2.
hedzsooo
...Jojjon ez is minden platformra, meg a hajos, tengeri kalandok is, a teringettet! :P
1.
1.
hedzsooo
Unom mar hogy ezekkel az exluziv tartalmakkal szeditik a nepet, hogy legyen neki PC-je, meg 3 db konzolja, ha minden tartalomra kivancsi, meg vegye meg a jatekot legalabb akkor ugye 4x... -_-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...