A zárásig ingyenes a Warhammer Online

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 4.
  • Hír
Link másolása
December 18-án leállnak a Warhammer Online szerverei, ám a készítők búcsúajándékként ingyenessé tették a hátralévő időt. Ha rendelkezel egy accounttal, máris belevetheted magad az MMO hattyúdalába.

A Warhammer Online-ra ugyan már nem lehet regisztrálni, a régi játékosok viszont ingyen nyomulhatnak a játékkal addig, amíg a szerverek végleg leállnak. Szóval, ha korábban - akár évekkel ezelőtt - kipróbáltad az MMO-t, most újra nekiveselkedhetsz anyagi ellenszolgáltatás nélkül.

Azaz nem kell aktív előfizetőnek lenned, elég hozzá egy meglévő account. Persze nem kell a legelejétől kezdened a fejlődést, a játékban olyan NPC-ket találunk, akik megemelik az erőnket, így a búcsú teljesen önfeledt és grindelésmentes lehet.

A Warhammer Online: Age of Reckoning december 18-án zárja a kapuit, bár jó lett volna, ha free-to-playben folytatódik tovább, ne legyünk telhetetlenek - egy szép korszak zárul le az év végén. A játék atyja, Mark Jacobs már egy indie MMO-n, a Camelot Unchaineden szorgoskodik.

10.
10.
madwasp
WAR online még mindig a legjobb rvr mmo, reménykedjünk közösen a ps sikerében, hogy "unofficialban" mehessen tovább dec 18 után is. Amen. :D
9.
9.
madwasp
#6: PM-d van. :D Írj! :D
8.
8.
Hycker
azert ez nem ilyen egyszeru hogy csak ugy kidobjuk az srct publicba, bar sok jatekhoz igy is meglehet szerezni (kapcsolatok hijjan tobb ezer dollarert), persze a legnagyobb nevek kozul szinte semmi se kerul ki. swhez is van emu btw
7.
7.
gnossos
#6: én azt nem értem, miért nem tudják ilyenkor nyílt forráskódúvá tenni az adott játékot a készítők/forgalmazók. Semmijükbe nem kerülne, és így akárki nyithatna saját szervert könnyen gyorsan.. és legálisan!
pl kezdhetnék a SW Galaxies-el :P
6.
6.
Hycker
többen (köztük én is) dolgoznak egy emulatoron a jatekhoz. nem fog meghalni ha rajtunk mulik
3.
3.
Sun9us
#2: Ha jól tudom, már csak 6 millió előfizetője van, de per pillanat, az összes MMO gyártó leszopná magát, ha lenne ennyi havi 10 dolcsit kipengető, és 2 évente, egy teljes árú kiegészítőt kicsengető user ük.
2.
2.
Giga0509
#1: Minden új MMO-ra azt mondják hogy verni fogja a wowot,de igazából egyik se jött be eddig úgy igazán.Bár az tény,hogy egyre kevesebb a WoW előfizető.
1.
1.
Sun9us
Bármennyire is Warhammer fan vagyok, azért ez csúnya zakó volt. WoW verőnek kikiáltott cím, úgy 1,5 év alatt elvérzett, utána meg pangás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...