Keystone - free-to-play FPS a Warframe alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Darkness II-t és a Warframe-et is jegyző Digital Extremes ezúttal egy free-to-play FPS-sel kísérletezik, amely kártyajátékos elemeket is felvonultat majd. A körítésről egy artwork árulkodik: a hetvenes évek sci-fi ponyváit idézi a cím.

A free-to-play Keystone-ról meglepően keveset tudunk, pedig a fejlesztők pénteken már a zárt alfatesztet is berúgják egy hétvége erejéig - erre a hivatalos weboldalon tudtok jelentkezni.

A kompetitív multiplayerre kihegyezett FPS kártyajátékos elemekkel érkezik, a különböző lapok más-más képességeket rejtenek, amelyek a karakterünk és a csapatunk számára is hasznosak lehetnek. A látványvilág a hetvenes évek sci-fi ponyváit idézi a fejlesztők szerint, erről egyelőre egyetlen artwork árulkodik.

3.
3.
Theodor
Szerintem jó ez a kártyás kombináció, hiszen egy-egy karaktert a saját játékstílusodra tudod majd formálni. Hasonló lesz, mint a Paladinsban, gondolom. Tuti teszek vele egy próbát, max nem tetszik és maradok a Paladins-nál.
2.
2.
Aanash
Hetvenes évek sci-fi világa ezzel már megvett:)
1.
1.
imchristailor
Nem tetszik ez a kartyas koncpecio. Kar lenne meg egy olyan fps, mint amilyen a Borderlandseseké lett. Bar maig ugy gondolom, hogy ott nagy szerepe volt a borzalmas release date-nek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...