FIFA 18 - mától nem csak a demó játszható

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Az Xbox One-osok és a PC-sek mától nemcsak a FIFA 18 demóját nyüstölhetik, hanem egy 10 órás trialt is kipróbálhatnak, melyben mindegyik játékmód elérhető a megadott idő keretei között.

Úgy néz ki, idén fel van adva a lecke az EA Sportsnak, ugyanis a Pro Evolution Soccer 2018 minden eddiginél jobb lett. Talán ezért is próbálkoznak a fejlesztők még több lehetőséget biztosítani a játékosoknak, hogy az ő portékájuk legyen a befutó.

A mai naptól ha EA Access- vagy Origin Access-előfizető vagy, akkor PC-n és Xbox One-on a FIFA 18 tízórás trial verzióját is kipróbálhatod. Természetesen jelen verzióban minden játékmód elérhető, így a karrier vagy éppen a The Journey mód is játszható. Aki pedig kénytelen félbehagyni a sztorit, az a játék megvásárlásakor onnan folytathatja, ahol abbahagyta. 

A trial letöltésével együtt az EA Access-tagok 10 százalék kedvezményt kapnak a végső, digitális vásárlásukhoz Xbox One-on, legyen szó a játékról vagy a FIFA-pontokról. Ugyanígy 10 százalék kedvezmény jár az Origin Access-előfizetőknek is a játék későbbi megvásárlásához.

PlayStation 4-en nem lesz elérhető jelen verzió, de a demót a sonysok is kedvükre nyüstölhetik.

 A FIFA 18 a hónap végén érkezik az összes jelentős platformra.

24.
24.
Beniciodeltoro
#23: Persze hogy a 91. percben ikszelek le egy Swaseaval, pedig ez nem egy Reál de úgy kavarnak néha hogy eltudnám dobni a kontrollert. :)
Sokkal életszerűbb a mozgásuk, Fifában még véletlenül se ugraná át a játékost hanem egy kupacba fetrengenek :)
Mikor meg felugranak fejelni és lesérülnek az is természetellenes, valamit ezekkel kellene kezdenie az EA-nek, mert elég gagyi a játékosok közötti kontakt.
Fifában a gólutáni összefoglaló meg a replay se valami nagy vasziszdasz.
23.
23.
Norbiii
#22: Mind a két játék nagyszerű. Összességében a fifa mindig is jobban tetszett, hozzászoktam a fifa irányításához, a karrierhez, az igazolásokhoz, tehát inkább fifás vagyok, mint pes. Aztán ps3-on ismét játszottam egy pes játékkal, a 16-al, azt csak az EB és a mi válogatottunk miatt vettem meg, és arra lettem figyelmes, hogy jobb a hangulat, mint a fifában, nagyobb élmény volt ilyen szinten, mint egy fifa meccs.
Most kijött a pes 18 demoja, aminek megláttam a grafikáját, elvágódtam, annyira gyönyörű, ilyen szép focis játékot talán még nem láttam. Elkezdtem vele játszani, és bár az irányítás fura volt a sok fifa után, de azt éreztem, hogy az egész dolog sokkal közelebb áll az igazi focihoz, az igazi focis hangulathoz, mint a fifa, és inkább fifás létemre most nem a fifát választottam (elsőnek) hanem a pes 18-at.

PES 18-ban a gólöröm ezerszer jobban tetszik, mint a fifában, több kamera veszi a játékos mozdulatait, és profi módon mutatják, a játékosok mozdulatai, érzelmei is hihetetlen jók, az egész csodálatos. Fifában már évek óta ugyanaz a nem túl jó gólöröm, pes-ben ez és más egyéb dolog jobban tetszik. Viszont fifában viszont pl nagyon jó, hogy Realosként, ha gólt lövök, felcsendül a dallam, nagyon hangulatos, pes-ben ilyen nincs, ott a Barca dallama van.
22.
22.
Beniciodeltoro
#20: Az esti meccseken szép a PES, de nappal már nem annyira, Fifában meg fordítva este sötét, nappal......akkor is :)
Engem még az zavar a PES-ben hogy a lelátón kevesen vannak szurkolói mezben, van a nyakukban egy csíkos sál (Newcastle) meg néhány zászló, de a lelátó tök pepita, sárga, kék, piros minden színben mint egy meleg felvonuláson :)
Fifában érezhető hogy hazai pályán játszom mert szinte mindenki mezben van a lelátón.
Mire kijön a Fifa ráunok a PES-re :)
21.
21.
Guba32
#15: Én pont a sokéves FUT handicap és Momentum miatt váltottam idén a Pes-re.Embertelen amit játék néven a FUT művel.Sprinthuszárok,aki a gyorsabb az a jobb játékos...Pár éve Ibarbok,tavaly Musak uralták a mezőnyt,a scriptelt játékmenetről ne is beszéljünk...Egyszerű,faék játékmenet,és segítés a gyengéknek,nehogy jövőre ne vegyék meg a sikerélmény hiánya miatt...Évek óta full színes lapokkal toltam,de csak hátrányt hozott,nem véletlen sokan a WL-ben sima arany csapattal mennek..Ami általában angol is...Igen,igaz a FUT jó,hátha kiesik egy Messi,Ronaldo...Főleg az EA-nek,aki többet kaszál a gyerekektől a pakkokon,mint az alapjátékon...
20.
20.
Norbiii
#19: Nem tudom. Nekem pont az volt az egyik ami miatt kicsit csalódtam, hogy amikor elindítottam a fifa 18 demo első meccsét, az az érzésem volt, hogy kb, mintha a fifa 17-el játszanék, nem igazán éreztem azt a látványon, hogy ez egy teljesen új játék lenne, ellenben a Pes 18 demoban egyértelműen látszott, hogy szebb lett, és, hogy nagyon rágyúrtak a látványra, mert eszméletlen lett. A fifa 18 esetében egy másik stadionban, egy nappal játszódó meccsen viszont már érződik, hogy javult a grafika.
17.
17.
Norbiii
#16: Ez is igaz, sokat hozzáad, (pl Real), viszont a grafika szerintem szebb a pes18-ban, persze attól függ melyik pálya, és, hogy nappal, vagy este, de esti meccsek nagyon szépek.
16.
16.
Beniciodeltoro
#14: A foci élményt a PES vissza adja, de a tv közvetítéseket meg a Fifa adja vissza, minden csapat szurkolóinak meg vannak a saját nótáik Chelseaé, westhamé stb..mindegyiké és ezek is sokat dobnak egy focis játéknál, a grafika is sokkal szebb a fifáé, gyönyörűek a mezek is, stadion licenszek kimaxolva szintén, soundtrackekből se 10 db van.
Ezért jó mindegyiket megvenni mert néha ehhez van hangulatom, néha ahhoz.
15.
15.
RangerFox
Az egyetlen, ami miatt a Fifa jobb, az a FUT. De ez nagyon sok embernek (nekem is) döntő tényező.
14.
14.
Norbiii
A PES 18 király lett, sokkal jobban visszaadja az igazi focis élményt, mint a fifa, mondom ezt úgy, hogy inkább fifás vagyok, és abban vagyok a jobb. A licencek már nekem sem jelentenek problémát, sokkal jobb így tolni.

Amúgy az viszont kár, hogy Ps4-en nem lehet kipróbálni...
13.
13.
Beniciodeltoro
#12: PES tavaly is jó volt ja, csak sajnálom hogy a stadionok mind kamuk maradtak, igaz a nevük oké, csak ugye ahogy kinéznek nem tükrözi a valóságot, Fifában erre is ügyeltek.
Meg a Fifában szinte fotorelisztikus lett már a focisták arca, PES-ben még nem annyira szépek.
Viszont a játszhatóság és a gólörömök verik a fifát.
12.
12.
Bauff
#11: Olyan három éve a Konami rálépett egy nagyon jó ösvényre, igaz nagyon lassan tapossák az utat, de szerintem a jelenlegi gameplay-t már csak csiszogatlni kell és innentől rágyúrni a körítésre. Remélem ők is így gondolkoznak :)
Amúgy pl. gólörömben sokkal jobbak a FIFA-nál

ProClub miatt nagyon vártam a 18-at, de nem győzött meg sajnos, pedig haverokkal jó lett volna megint
10.
10.
Bauff
#6: Nem tudjuk mi van a háttérben, miért nem licenszelik. Jönnek itt az emberek a pénz dologgal, EA miatt nem lehet stb. de senki nem tudja a valódi okát
Szerintem is sok érte a kért ár, de nem a licenszek hiánya miatt, egyszerűen el vannak szállva a játék árak, Konami meg úszik az árral és mivel veszik emberek miért csökkentse

Bónuszként akkor a Football Manager is egy sz.r játék és azért is milyen jogon kérnek el annyi pénzt?
Egyeduralkodó a piacon és mégis basznak a licenszekre...
9.
9.
user101
#8: Elnézést, elírás, természetesen nem Pacsi* hanem hajbe* :D
8.
8.
user101
Beni* : nekem mint kívülállónak ( és hivatalos trollnak :) az jön le, hogy Pacsi* egy játékos aki szeret focis játékokkal játszani és van némi kreatív készsége az élethez, de amit te művelsz az elvakult fanboykodás és trollkodás. Ez utóbbit pedig kikérem magamnak, ez az én dolgom ! :DDD
4.
4.
Beniciodeltoro
#3: Nem kicsit tartom túlzónak ezt a 2 perces licensz "csinálást".
Teljes árat elkérni egy hiányos játékért ez számomra gusztustalan.
Ez olyan mint ha egy FPS játékban a partraszállást a kékek és a pirosak vívják egymással, a kékek kék alsógatyában, a pirosak meg piros csíkos fecskében.....de ha az option file sikeresen fel van töltve akkor végre lesz rajtuk katonai zubbony is, persze az ár ugyan úgy 20 rugó.
3.
3.
Bauff
#2: PS4-en ket percig tartott megcsinalni licenszeket es online is mukodik... :)
felesleges allandoan ezen sirankozni es ezert lehuzni a jatekot

Sok ev fifa utan most tertem at, probaltam 18-at is, de orulok hogy iden nem doltem be nekik
iszonyatosan sz.r az egesz jatek, tele van tartalommal meg lehetoseggel, de ez a jatekmenet istenem, es ez meg rosszabb lesz idovel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...