Áprilisban jön az Extinction

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Iron Galaxy legújabb játéka, az Extinction. A God of War és a Shadow of the Colossus szerelemgyerekében óriási ogrékat kell majd levadásznunk.

A Killer Instinctet is jegyző Iron Galaxy bejelentése szerint április 10-én jelenik meg az Extinction. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és a története szerint egy Avil nevű hőst alakítunk majd, aki az utolsó Sentinelként arra hivatott, legyőzze az emberiségre támadó óriási ogrékat. A szörnyetegek csak kitartó küzdelem árán feküdnek ki.

A játék kétféle kiadásban kapható majd, a 60 dolláros Standard Edition mellé egy 70 dolláros Deluxe Edition is érkezik, amely az egyébként 15 dollárba fájó Days of Dolorum szezonbérletet is magába foglalja. Az előrendelés február elején indul, és attól függően, hogy hol vásároljuk meg a játékot, különböző játékbeli kihívások ütik majd a markunkat.

5.
5.
Macifasz
Miért nem hallottam én erről a játékról? :-O Sebaj, tetszik, ment az előrendelés. Még úgy is, hogy a God of War is abban a hónapban jön. :-D
2.
2.
Gykrizsi
Nekem bejön, szerintem belenézelk majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...