A Sony megerősítette, nem lesz ott az idei E3-on

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 14.
  • Rendezvény
Link másolása
Igaznak bizonyultak a múlt heti pletykák, a Sony ugyanis tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a tavalyi után az idei E3-tól is távol maradnak. A kiadott közleményük szerint más utat választanak a PS5 bemutatásához.

Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, miszerint elég nagy az esély rá, hogy a Sony a tavalyi év után idén sem lesz jelen Los Angelesben az E3-on. A szóbeszédek igaznak bizonyultak, a japánok ugyanis hazai idő szerint tegnap késő este kiadtak egy közleményt, amiben hivatalosan is megerősítik, hogy kihagyják az idei expót is.

Ebben azt írják, hogy hosszas mérlegelés után hozták meg a döntést. Továbbra is tiszteletben tartják a szervezőket, vagyis az ESA-t, de a Sony Interactive Entertainment nem tudja magáénak érezni az E3 2020 vízióját, mert szerintük az nem passzol az ő idei terveikhez.

Helyette a saját rendezvényeikre fókuszálnak, illetve olyan globális stratégiát dolgoznak ki, amelynek keretein belül több száz kisebb eseményre is ellátogatnak, ezzel közvetlenebb kapcsolatot építhetnek ki a vásárlóikkal, akik így testközelből ismerkedhetnek majd meg a PlayStation következő generációjával és az új játékokkal.

A bejelentést követően Phil Spencer, az Xbox részlegének vezetője a Twitteren azonnal megerősítette, hogy ők bizony kint lesznek az idei kiállításon is.

21.
21.
Én is meg tudom már erősíteni, hogy nem leszek kint e3-on.
20.
20.
Duken
#17: Néha jól esik betrollkodni! xD
18.
18.
PaprikaJancsi
Én is kicsit sajnálom hogy nem lesznek ott az E3-on, de annyira nagy jelentősége szerintem már nem biztos,hogy van,mivel ha példának felhozzuk a Nintendo Switchet, amely ha nem csal az emlékezetem egy Youtube videóban lett bemutatva, és jelenleg ott tartunk, hogy az egyik leggyorsabban fogyó konzolok egyike.
17.
17.
godach
#11: LoL
Néha tényleg eszméletlen, miket tudsz írni xD
11.
11.
Duken
Bár sajnálom mert szerettem a sony E3-as show-it, üzleti szempontból tökéletesen egyetértek. Mióta nincsenek ott, unalmas szinte az egész. Megértem hogy nem akarnak ingyen reklámot amiért még fizetnének is és ingyen közönséget a konkurenciának. Hiszen ha a ott lennének, az xbox és nintendo körül is nagyobb lenne a felhajtás. Álljon csak mindenki a saját sarkára. Ne a sony farvízén evickéljenek.
9.
9.
hege
Nekem nagyon szimpatikus a SONY hozzáállása! Nem nyomják fullba a marketinget, ha nem muszáj. És legyünk őszinték nekik már annyira nem is kell. Ha bármilyen info akárhol megjelenik az új konzolról arra az egész világ úgy is oda figyel, köszönhetően annak, hogy az előző generációban rászolgáltak erre a figyelemre. Nem dobálóznak nagy szavakkal és nem ígérnie (egyelőre) semmit.

Ettől függetlenül azért várjuk a bejelentést és a megjelenést. Úgy is utána dől el, hogy jó-e a konzol vagy sem.
7.
7.
Duken
A lényeg hogy a leleplezés üssön és pár exkluzív címet is mutassanak be Ps5-re. A madarak azt csiripelik hogy február második felében lehet a nagy bejelentés...
6.
6.
delphijos
Azért az is benne van a pakliban , hogy manapság bárhol jelentenek be valamit, ha fontos / érdekes úgyis elterjed. Régebben fontos volt egy ilyen show-n előjönni valamivel, ezeken hemzsegtek az újságírók, akik jól megírták ( ugye E3 nem elsősorban a közönségnek szól, nem olyan sokáig be se mehetett más ) De ma, ha egy romkocsmában csinál egy cég bejelentést, arról is van élő stream....

Persze nem a Sony-t akarom én mosdatni, franc tudja mi van a háttérben. Mindenesetre nem ez alapján ítélem meg a terméket. Ha szar lenne a ps5, hiába jelentenék be az E3-on..... :)
5.
5.
Morgan88
Tavaly is ugyanezzel az indokkal hagyták ki a showt, azóta többet tudtunk meg nem hivatalos forrásokból mint tőlük, mindenki arra várt hogy majd decemberben a saját konferenciájukon majd mindenki elájul tőlük, nem így lett, aztán karácsony köré vártak valamit, abból se lett semmi, végül pedig a CESt emlegették ahol csak a logót leplezték le amiből gyakorlatilag az internet egyből viccet csinált. Valahol nem értem őket, közvetlenebb kapcsolatról beszélnek, de erre az E3 az egyik legjobb alkalom, de legalább a játékaikat betudnák mutatni. Lehet hogy a PS5 lesz a világ legjobb konzolja, de eddig ez egyáltalán nem látszik
4.
4.
Yanez
Mindegy mikor és hol, csak jó legyen ám!
2.
2.
medson
Mindegy is, elvileg idén teli lesz influenzásokkal az e3 szval alapból szar lesz az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...