Hitman 3 - PC-n bajos az előző részek integrációja

  • Írta: szlav
  • 2021. január 16.
  • Hír
Link másolása
A Hitman 3 egyik legnagyszerűbb különlegessége, hogy a játék önmagába integrálja az előző két epizód tartalmait, ha már egyszer megvásároltuk azokat. Igen ám, de az Epic Games Store exkluzivitása PC-n bezavar a képletbe.

Ahogy a Hitman 2 esetében, úgy a Hitman 3-ban is lehetőségünk lesz arra, hogy az újonnan megvásárolt játékunkba átszállítsuk a korábbi epizódok tartalmait, ezzel egyesítve a World of Assassination trilógiáját. Ez konzolokon nem jelenthet nagy problémát, ha már megvásároltuk a 2016-os játékot, illetve annak folytatását, akkor szabadon importálhatjuk a missziókat a Hitman 3-ba, PC-n azonban jóval problémásabb lesz a helyzet.

A képletbe az zavar be, hogy az IO Interactive Epic Games Store-exkluzívvá tette a Hitman 3 számítógépes változatát, azzal viszont nem számoltak, hogy így komoly problémákba ütközik a tartalomegyesítés. Akik a korábbi részeket Steamen vásárolták meg, elesnek az ingyenes integrációtól, ez ráadásul a Hitman 2 esetében gyakorlatilag az összes játékost jelenti, hiszen ez az epizód sosem jelent meg az Epicnél.

A rajongók köreiben tomboló haragot az sem csillapítja, hogy tűzoltás gyanánt az IO Interactive fizetős DLC formájában kínálja a Hitman 2 pályáit. Az első hetekben 80 százalékos árengedménnyel vásárolhatjuk meg ezt a küldetéscsomagot, ez azonban mégsem vigasz azok számára, akik egyszer már megvásárolták a játékot teljes áron.

A Hitman 3 január 20-án debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Google Stadián, de játszható lesz Nintendo Switchen is, mégpedig a cloud gaming technológiának köszönhetően.

11.
11.
azureknight0715
Ha jól értettem akkor ha most megveszem akkor megkapom az első részt is felújítva. A 2. részt akciósan megveszem mint 3. rész dlc-je. De ez maga a teljes játék, vagy csak pályák. Annyira katyvasz az egész. Amúgy ez nekem megérné mert egyik részel sem játszottam :)
9.
9.
Macifasz
#8: Gondolom azért, mert így csak egyszer 100GB-t kell feltelepítened. Viszont ha felrakod az első két részt is, az pluszba még 100GB lesz részenként. Illetve az első epizód mérete nem tudom mennyi egészen pontosan, de a második felvonást nem olyan rég raktam fel Steamen és 135GB. Plusz ilyenkor rendre a 3. rész grafikai minőségére és játékmechanikai újításaira húzzák fel az első két rész pályáit is. Nem mintha az előző részek olyan csúnyák vagy játszhatatlanok lennének, de ez is lehet egy szempont.
8.
8.
Viktor_The_Best
En nem értem ezt az integrációt ami itt a cikk ben van. A Hitman 3 egy teljes értékű játék saját pályáival nem? Akkor miért akarja bárki is játszani benne az előző rész pályáit? Ha a Hitman 1-2 vel akarsz játszani, inditsd el azokat a játékokat. Valaki tudna választ adni erre, mert továbbra sem értem.
7.
7.
frankdelgado
Ha konzolon jàtszom ès "behuzom" alà az első kèt rèszt akkor series x /ps5 esetèn a règi pàlyàk is fel lesznek pimpelve?
4.
4.
crytek
#1: Gondolod te. Akit érdekel megveszi ugyanúgy ahogy eddig is
3.
3.
GAMEROD
Nem kicsit pofátlanság amit a mostani cégek megengednek maguknak. Ha valami trilógia, akkor az jelenjen is meg normálisan ugyanazokon a platformokon amelyeken az elődjei is. Nem az hogy terelgetik a vásárlókat mint a birkát.
1.
1.
Nem vagyok egy hitman és nem vettem meg egyik részét sem, de ezzel a fiaskóval elérték azt, hogy más se vegye meg, lol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...