Bemutatkozott a Battlefield 2042 sandbox módja

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 22.
  • Hír
Link másolása
A ma esti EA Play Live egyik főattrakciója egyértelműen a Battlefield 2042 volt, a fejlesztők egy friss trailer kíséretében lerántották a leplet az FPS sandbox játékmódjáról, a Portalról.

Nem sikerült túl jól titokban tartani a Battlefield 2042 legújabb játékmódját, a Portalt, hiszen az már az esti EA Play Live előtt kiszivárgott (via Kotaku), de végül a DICE hivatalosan is megmutatta mozgás közben az újdonságot:

A Battlefield 2042 Portalja kvázi egy szerelmes levél a sorozat rajongóinak, ugyanis ennek a játékmódnak a segítségével - egy kis túlzással élve - a legegyedibb meccseket is összehegeszthetik majd a játékosok maguknak. Drónhadsereg egy tank ellen? Modern hadviselés vs. Wehrmacht? Ráadásul mindezt akár a Battlefield: Bad Company 2 pályáin? A határ a csillagos ég, hiszen úgy mixeljük majd a széria korábbi (támogatott) térképeit, járműveit, fegyvereit és játékszabályait, ahogy kedvünk tartja.

Az ígéretek szerint pedig a DICE és a Ripple Effect Studios még a Battlefield 2042 premierje után is foglalkozik a Portallal, így elméletileg a jövőben mindig számíthatunk majd újabb tartalmakra a játékmódhoz.

3.
3.
Zisten
Anno az első Gameplay annyira nem villanyozott fel.
Ezt viszont mikor megláttam... a Bad Company 2 pályák, "Arica Harbor" meg a smile kézigránát... rögtön elélveztem. :D
Azóta nagyon kellene a játék . <3
Elképesztő beállítási szabadságot adnak.
1.
1.
Lorthirash
Ez a játék elég jónak néz ki most már, várom már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...