Januárban érkezik a DualSense Edge, de nem lesz olcsó a móka

  • Írta: szlav
  • 2022. október 18.
  • Hardver
Link másolása
A Sony választ adott az Xbox Elite kontrollereire. A DualSense Edge egy mélyen személyre szabható, extrákkal telepakolt irányító lesz, de mélyen a zsebünk mélyére kell nyúlnunk érte.

A Sony augusztusban mutatta be a DualSense Edge néven futó új PlayStation 5-kontrollerét, amellyel gyakorlatilag rákontráznak a Microsoft régóta futó Elite-szériájára. A cserélhető analógkarokkal, számos extra billentyűvel, állítható ravaszokkal és más egyéb extrákkal érkező készlet az ígéretek szerint abszolút csúcsminőséget képvisel, ezt azonban meg is kell majd fizetnünk.

A konzolgyártó ma egy újabb előzetessel emlékeztetett bennünket a kontroller érkezésére, a videón pedig jól láthatjuk, hogy mit is tud pontosan a szerkezet. A sapkák mellett a teljes analógkar-modulok cserélhetők lesznek, csakúgy mint az extra hátsó billentyűk. Többféle sémára programozhatjuk majd a karok érzékenységét és deadzone-beállításait, illetve az adaptív ravaszok profilját, a törésmentes vezetékes csatlakozást pedig egy fonott, a kontrollerre zárható kábel biztosítja majd. Mindezt egy olyan elegáns és kompakt hordtáskába csomagolva találjuk, amely egyben töltőállomásként is funkcionál majd.

A mai nap nagy bejelentése azonban a dátum és az árazás volt. Megtudhattuk, hogy a DualSense Edge-et a jövő év elején, januárban emelhetjük le a boltok polcairól, mégpedig 199,99 dollárért, 209,99 fontért vagy 239,99 euróért cserébe. Igen, a többihez képest mi is egy csöppet magasnak gondoljuk az euróban számított árazást, de a mai ingatag gazdaság mellett már nehéz bármin komolyan meglepődnünk.

12.
12.
csoki0619
Köszi a válaszokat, tervben van már nálam is a ps5 egy ideje, de sztem mostmár kívárom a pro verziót. Addig elleszek a PS4 pro-val.
11.
11.
zoli12i
#3: Maximum a legelső generációsak.
Én áprilisban jutottam a géphez 2 karral. Mind2 hibátlanul működik. Haverom sokkal hamarabb jutott a géphez és rohadt sokat játszik, de neki sincs baj vele.
Rokonom 1. generációsat vett PC-hez és neki állítólag driftel. Bár ő mostohán bánik a karokkal.
10.
10.
Ca$Hman
Nekem a series x kontrollerem kezdett driftelni, szal a microsoft is ugyanilyen szarokat gyárt nyugi. Mentségükre szóljon amíg garis a kontroller, ingyen javítják, és a szállítását is állják. Egy telefon az ügyfélszolgálatna, egy a futárnak, utána jött érte a futár, kivitte németbe,és 1 hét után már nálam volt a hibátlan kontroller, szal ezért respect. Szedje szét akinek 6 anyja van, aztán meg ha valamit elqrok, bukom a garit...
9.
9.
Merőkanál
Ennyiért ott rohadjon rájuk de inkább a jelenlegit megcsinálhatták volna jobb akkuval és erősebb analógokkal nekem elég is lenne …
8.
8.
Jarl Balgruuf
A gombok membrànosak, vagy mikrokapcsolósak?
Bár mivel erre nem tér ki bizonyàra a gagyi.
7.
7.
FreeKatana
#3: Ja, nekem is driftel. Pedig csak egy Demon's Souls, és egy Ratchet végigjátszás van mögöttem. Horizon: FW közben jött elő, mondjuk ott elég sokat kell használni az R3-at szkenneléshez. Egereimen is hamar tönkrement a görgő, ha rendszeresen használtam a görgőlenyomást. Mondjuk attól még egy f*s, nem védeni akarom. Nekem eddig semmilyen kontrollernél nem jelentkezett még ilyen a korábbi generációkban.
6.
6.
cyberstaker
#3: Nekem és másik 2 ismerősömnek is legalább az egyik kontroller használhatatlanná vált. Ahogy atroll1 is írta, elkezdett driftelni az analog, mindössze 10 óra játék után! Ahhoz meg hogy kipucold szét kell szedni, és 50% az esély, hogy amikor összerakod már nem fog múködni. De még mindig inkább ez, mint a 100.000 Ft -os kontroller :D
3.
3.
csoki0619
#1: Tényleg ekkora szar a DualSense?
Vannak akik az egekig magasztalják, vannak akik azt mondják, ekkora minőségtelen szart még sosem fogtak a kezükben.
2.
2.
Yanez
Jó lesz nekem a sima kontroller. ':D
1.
1.
cyberstaker
Azt nem kicsit tolták túl :D Érterm én hogy moduláris, de ennek az árából már veszek 4 simát (ami egyébként hulladék). Kár érte, de ennyit nem fogok érte kiadni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...