Istenek és Szörnyek címen jelentették be a megújult DCU terveit

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 31.
  • Cooltúra
Link másolása
A DC Stúdió társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran hivatalosan is bejelentették a megújult DCU első, az "Istenek és Szörnyek" névre hallgató, fejezetének jelenlegi terveit.

A James Gunn és Peter Safran vezetésével folyamatosan megújuló DC megosztotta a rajongókkal, hogy mik is a tervei a közeljövőben. A DCU első, megújult fejezetét Istenek és Szörnyek néven jelentették be. Az IGN segítségével nézzük is, hogy mit tartogatnak számunkra! 

A legizgalmasabb bejelentések közé tartozott a Superman: Legacy, amit maga James Gunn ír és megerősítették a Supergirl: Woman of Tomorrowt is, Tom King képregényének filmadaptációját. Emellett Batman is szerepeltetve lesz, elkészítik a Grant Morrison képregénysorozatán alapuló apa-fia történetet The Brave and The Bold címmel. Egy Swamp Thing-film is készül, aminek a célja az lesz, hogy felvázoljon egy eredettörténetet. Készülőben van még a The Authority is, ami WildStorm karaktereivel operál majd és aminek szintén James Gunn, több munkatársával együtt, dolgozott a vázlatán. 

Az első film, ami a megújult DCU szoknyája alól bújik majd elő, az nem más lesz, mint a The Flash. A tervek szerint 2023. június 16-án kerül majd az amerikai mozikba Ezra Miller főszereplésével. 

A sajtótájékoztatón felvázolták, hogy évente két filmet és két HBO Max sorozatot adnak majd ki. Ami az új filmes projekteket illeti, a bejelentett öt mozival kapcsolatban nagyjából már sínen vannak, hiszen jelenleg három rendezővel is tárgyalnak. Összességében egy 10 éves tervük van, aminek az első fejezetét már fel is vázolták a nagyközönségnek. Természetesen minden érintett színész egy 10 éves szerződést fog aláírni a filmes és tévés szereplésekre, hogy ne kelljen kapkodva új arcokat keresniük a készülő alkotásokhoz.

Hogy jobban átlátható legyen, íme egy kis lista a készülő filmekről! 

Újonnan bejelentett mozifilmek:

  • Superman: Legacy
  • The Authority
  • The Brave and the Bold
  • Supergirl: Woman of Tomorrow
  • Swamp Thing
     

Újonnan bejelentett TV-sorozatok: 

  • Creature Commandos - Hét epizódnyi animációs sorozat, amiben Amanda Waller egy titkos osztagot hoz létre szörnyetegekből. 
  • Waller - A Viola Davis főszereplésével készülő sorozat a Team Peacemakert tartja a középpontban.
  • Booster Gold - Főhősünk egy még nem is létező technológiát használ, hogy a jelenben szuperhősnek adja ki magát.
  • Lanterns -  Ez a kalandos utazás az intergalaktikus zsarukat, John Stewartot és Hal Jordant követi nyomon, akik egy sötét rejtélyt derítenek fel. 
  • Paradise Lost - Ez a készülő drámasorozat az amazonok otthonában, Themyscirába kalauzol el bennünket, ahonnan Wonder Woman származik, és a nők szigetének kialakulására összepontosít. 
4.
4.
BrockSamson
Uramisten, az Authority az iszonyat jo lenne, foleg ha huek maradnanak a kepregenyhez. Egyik legjobb dolog, ami a szuperhosos kepregenyekbol valaha szuletett a velemenyem szerint (kevessel lemaradva a Planetary mogott).
3.
3.
crytek
Kiváncsi leszek az eddigi szereplőket mind kukázzák-e...
2.
2.
piskóta
DC úri muri. A fenti képen olyan előkelően pózolnak, mint az arisztokraták. Hercegek, hercegnők, milliárdosok. Bennem keltett ilyen benyomást a kép :)
1.
1.
Shao Kahn
Ez mind szép és jó, őszintén. Várom őket. Itt csak a Superman legacy hibádzik, nem tudom mi szükség van rá, mert ugye (ha jól tudom) Superman fiatalkoráról szólna, de hát könyörgöm, arra ott van az egész Smallville sorozat.Egyszerűen ez az egy felesleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...