Bejelentették a Games with Gold augusztusi kínálatát

Link másolása
A Xbox Live Gold-előfizetők készüljenek: egy driftelős és egy indie, kaland videójáték is ingyenesen elérhető lesz a megszűnő szolgáltatás utolsó ajándékaiként.

Idén augusztusban utoljára ad ajándék játékokat a szeptemberben megszűnő Xbox Live Gold: egy indie kaland és egy retro hangulatú autóversenyzős játék lehet a miénk. Nem ezek a legerősebb Xbox Live Gold-videójátékok, de azért néhány felhőtlen órát így is könnyedén beleölhetünk az ingyenes címekbe. Mindkét videójáték augusztus 1-től augusztus 31-ig lesz beváltható.

A Blue Fire kalandos világában felfedezheted Penumbra elhagyatott királyságát, ahol megküzdve az ellenséggel a birodalom legsötétebb titkairól ránthatod le a leplet. Ebben az indie, platformer videójátékban a cél, hogy minél értékesebb tárgyakat gyűjts.

Azonban, ha a 90-es évek retro hangulatára vágysz, akkor a te játékod az Inertial Drift! Éld át újra a klasszikus arcade autóversenyzős játékok hangulatát, a rózsaszín legkülönbözőbb árnyalataiban! 

A fentebb bemutatott Games with Gold-játékok Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is játszhatóak lesznek. 

3.
3.
crytek
Juj de gyenge,de ez szinte biztos volt hogy nem a végére fog csodát tenni a MS és értelmes címeket is ad..
2.
2.
maktub
#1: Rosszabb páros is lehetett volna. Ezekről legalább hallottam korábban, úgy emlékszem egész korrekt értékeléseket kaptak.
1.
1.
Yanez
Igazán adhattak volna legalább egy darab ütős címet így búcsúzóul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...