Így tiszteleg a Cyberpunk 2077 az id Software munkássága előtt

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
A Cyberpunk 2077 2.0-ás frissítése nemcsak a várva várt járműves harcokat hozta el, de rengeteg apróságot is, melyek közül pár jól el van rejtve. A szóban forgó tiszteletadás is ilyen, hiszen könnyen elkerülheti figyelmünket az az elhagyatott templom, melyben egy árkádgép található, rajta egy DOOM-hasonmással.

A klasszikus DOOM-játékok előtt hajt fejet a CDPR csapata az Arasaka Tower 3D-vel, melyben Keanu Reeves karakterét, Johnny Silverhandet vonjuk irányításunk alá, hogy szintről szintre kitisztítsuk az ominózus tornyot.

Nem könnyű észrevenni a retro élményt, hiszen el kell menjünk Badlands déli részére, ha úgy tetszik északra a Protein Farmtól (ami egyébként egy gyorsutazási pont), hogy egy magányosan álldogáló elhagyatott templomot találjunk. A templomban egyből jobb oldalt fogjuk látni az árkádgépet, amit azon nyomban ki is próbálhatunk, sőt ajánlott is. Játékbéli extrákat nem ad ugyan, de hihetetlenül nosztalgikusnak és remek időtöltésnek tűnik az olyan klasszikusok mintájára készült minijáték, mint a DOOM vagy a Wolfenstein 3D.

A Cyberpunk 2077-hez nemrég érkezett meg a 2.0-ás frissítés, ami mind grafikai, mind játékmeneti újdonságokat kínál a játékhoz visszatérőknek. Emiatt sokan neki is állnak újra és nyakukba veszik Night City futurisztikusan mocskos utcáit, legalábbis ez derül ki a most közölt játékosszámból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...