Switch-re is megjelenik az Outer Wilds

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb indie játéka eddig még nem tette tiszteletét a Nintendo konzolján, azonban kevesebb mint egy hónap múlva elérhető lesz, ráadásul a kiegészítőjével együtt.

Több mint három éve jelent meg a Mobius Digital játéka, az Outer Wilds, ami egyszerre volt technikai és narratív szempontból is magával ragadó: a valós időben történő le- és felszállás a bolygók felszínéről a stilizált látvány ellenére is említésre méltó, az ismétlődő idő koncepcióját pedig igazán jól aknázták ki a készítők.

Ezért is fura, hogy az indie címekkel igencsak jó viszonyt ápoló Nintendo Switch-re eddig még nem jelent meg a játék. Igaz, 2021-ben már tervben volt a dolog, azonban ezt határozatlan időre elhalasztották. Most viszont már fix, hogy december 7-én megjelenik a játék a kézi konzolra, ráadásul az Archaeologist Edition, ami az alapjátékon felül annak kiegészítőjét is tartalmazza. Az előrendelés már elindult, mindenkinek jó felfedezést kívánunk!

1.
1.
Jigsawwasright
Minden idők egyik, ha nem a legjobb játéka nálam. Mindenki aki szereti az egyedi játékmenetbeli megoldásokat, tegyen vele egy próbát! Nem fogja megbánni, ezt garantálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...