Már elérhető a Game Pass a Meta Questre

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 18.
  • Hír
Link másolása
A VR-headset tulajdonosai már streamelhetik az Xbox katalógusából erre alkalmas címeket. A nem VR-ra szabott játékok egy virtuális képernyőn keresztül játszhatók.

Immár hivatalosan is elérhető a Meta 2, 3 és Pro szemüvegek alkalmazásboltjában az Xbox Cloud Gaming (Beta) nevű alkalmazás, amelynek hála a headsetek tulajdonosai aktív Game Pass Ultimate előfizetés esetén már játszhatnak a katalógus azon játékaival, amelyek támogatják a streamelést.

Természetesen a legnagyobb élményt az olyan címek fogják biztosítani, mint a No Man's Sky vagy Roblox, amelyek rendelkeznek VR-móddal. Azok a játékok, amelyek nem támogatják ezt a technológiát, ugyanúgy játszhatóak, igaz, ilyenkor egy virtuális kivetítőn láthatjuk a játékot. A játékhoz bármilyen Bluetooth-os Xbox kontroller, DualShock 4 vagy akár a Nintendo Switch Pro kontroller is használható.

Ahogy fent is olvashattátok, az alkalmazás egyelőre még béta verzióban van, így kisebb-nagyobb hibák és fennakadások előfordulhatnak, viszont várható, hogy a Microsoft ezeket igen hamar orvosolja majd. Az alkalmazás természetesen díjmentes, azonban meglévő Xbox Game Pass Ultimate előfizetés szükséges hozzá.

3.
3.
crytek
#2: Szerintem minden le van írva feketén fehéren a cikkben.

"Természetesen a legnagyobb élményt az olyan címek fogják biztosítani, mint a No Man's Sky vagy Roblox, amelyek rendelkeznek VR-móddal. Azok a játékok, amelyek nem támogatják ezt a technológiát, ugyanúgy játszhatóak, igaz, ilyenkor egy virtuális kivetítőn láthatjuk a játékot. A játékhoz bármilyen Bluetooth-os Xbox kontroller, DualShock 4 vagy akár a Nintendo Switch Pro kontroller is használható."

Magyarán a nem vr címeket csak simán tolhatód de fejeden a vr szemcsivel (aminek szerintem amugy semmi értelme) a vr támogatott címeket meg rendesen vr-be...
Bár megmondom a frankót No Man's Sky Roblox, Hellblade-en kívül nem is jut eszembe több cím ami tud vr-t is

Akinek ez így jól hangzik előfizet, akinek ez kevés az nem. Senki se kényszerít senkit. A MS csak terjeszkedik amerre tud és partnert talál. Ha rajtuk múlik akkor okos wc ülőkén is lesz game pass

2.
2.
Lumimun
Azt hol álmodta a cikkíró, hogy ez a rendszer támogatja a VR játékot? Ahogy az Xbox nem, úgy a questre készült gamepass app sem. Ez így félrevezető. Aki e miatt fizetne elő az ne tegye.
1.
1.
Effecta
Na ez mondjuk rohadt király
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...