Holnaptól tölthető a Granblue Fantasy: Relink demója

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 11.
  • Korai verzió
Link másolása
A próbaverzió egyelőre csak PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra lesz elérhető, cserébe a megjelenésig sem kell már sokat várnunk. Az előrendelői bónuszokról is megtudhattunk ezt-azt.

Jövő hónap elején jelenik meg a Granblue Fantasy: Relink, a hangulat fokozásáért pedig az alkotók még egy saját ingyenes anime sorozatot is készítettek. Ha pedig valakinek ez is kevés lenne, annak holnaptól elérhető lesz a játék demója, igaz, csak a Sony jelen- és előző generációs konzoljain.

A próbaverzió három játékmódot kínál majd: a Tutorialt, a történet bevezető részét, illetve három önálló küldetést is kipróbálhatunk majd. Ez utóbbi esetében az alapértelmezett botokat barátainkra is lecserélhetjük, lévén ez a mód multiban is játszható. Érdekesség, hogy a sztori és a küldetéses játékmód teljesítése apró bónuszokat ad majd, ha megvásároljuk a teljes játékot.

Az előrendelés természetesen már elindult, és főleg kozmetikai dolgokra összpontosít, azonban hozzájuthatunk extra tárgyakhoz és szettekhez, illetve egy digitális művészeti albumot is kapunk. A Granblue Fantasy: Relink február 1-jén jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

5.
5.
Doomsayer
#4: Na, tök jó, köszi :)

Kb ilyet is vártam. Előrendelni nem lehet Steam-en, de két hét múlva megjelenik úgyis. Ha az első vélemények alapján nem laggol-stutterel-crashel, stb, akkor szerintem én is azonnal veszem. Viszont, ha rossz lenne az állapota, akkor nem veszem meg, mert nem jön Xbox-ra, vagy Nintendo-ra, ahová meg tudnám venni a PC helyett. Mondjuk annyira nem aggódok, ez nem Electronic Arts cucc.
4.
4.
Ganzer
#3: Toltam vele kb 1 órát eddig.
Megcsináltam a tutorialt, és belekezdtem a Story módba. Mglepően kurvaszép a grafika és fluid a harc még Ps4-en is.
A harc gyakorlatilag azon az elven működik hogy ütöd a dögöt sima csapkodással míg fel charge-olod magadat, aztán lehet használni a 4 skill közül valamelyiket (ez Gran-ra igaz, a többi karit ma próbálom ki). Max 4 skillt tudsz kirakni slotba, de elvileg sokkal több van, amiket szintén lehet fejleszteni. Plusz valami skill fa is van (passzív?). Vannak még "link" skillek, ezek közös támadások, néha el lehet sütni, plusz 1 ultimate skill. És ugye minden karival totál más a harc, érzésre is.
Lehet hogy videón kicsit unalmas a harc néhány embernek, meg káoszos, de állítom hogy nem az. Bőven lehet majd benne variálni a skillekkel, karikkal, ezt már most látom.
Ez a játék a demó alapján hülyére van polírozva, jó értelemben. Art style, grafika, animáció tökéletes számomra. Lesz egy kis lóvém, preorder lesz Pc-re az tuti.
3.
3.
Doomsayer
#2: No, akkor majd nyilatkozz, hogy milyen :)
2.
2.
Ganzer
#1: Ezt én is várom PC-re. Hálistennek van elfekvőben egy ps4, összerakom aztán rálesek a demóra hétvégén.
1.
1.
Doomsayer
Ez a játék szerfelett érdekel engem és fel is tettem a kívánságlistámra a Steam-en. De nem értem ezt a hozzáállást, hogy Nintendo, Xbox és korszerű PC mellett miért is nincsen demó nekem? Ja, hogy azért, mert azt szeretnék, hogy mint félig értékelt vásárló, esetleg csak kulcsos oldalól vegyem meg a címet féláron? Én benne vagyok, de akkor is vezeték nélküli kontrolleren akarom nyomni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...