Más befejezést is kaphatott volna a The Last of Us Part II

  • Írta: osan
  • 2024. január 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A TLoU Part II felújított változatával audiokommentár is érkezett, Neil Druckmann narrációjával pedig kiderül, hogy teljesen más vége is lehetett volna a játéknak. Természetesen spoileres írás következik.

A The Last of Us második része hatalmas médiavisszhangot keltett, mikor megjelent 2020-ban. A nagymértékű szivárgásokkal kezdődött – amikben már napvilágot látott a játék egyik nagyobb fordulata, Joel halála -, majd a játékosok nehezményezték mind Abby kinézetét, karakterét és a tényt is, hogy Joel gyilkosát kell irányítaniuk a játék felében.  A történet második felében éppen a gyilkosság miatt Abby-t üldözzük Ellie-vel, viszont a végén főhősnőnk úgy dönt, hogy nem végez a másik főszereplővel, inkább megkegyelmez neki.

A Part II felújított változatának eljövetelével, és Druckmann narrációjának köszönhetően kiderült, hogy a játék befejezése más fordulatot vett volna, Ellie nem hagyta volna annyiban revansát. Egy brutális jelenetről maradtunk így le, melyben Abby-t vízbe fojtják.

Úgy érezték, hogy ez nem illik Ellie jelleméhez, főleg úgy, hogy a játék elején egy hasonló szituáció bontakozott ki, csak akkor Abby gyakorolt (Lev ráhatására) kegyelmet Ellie fölött.

Nektek mi a véleményetek? Örültetek volna, ha Ellie nem gondolja meg magát és egy gyilkossággal zárja le történetét vagy egyetértetek a fejlesztőkkel?

1.
1.
shorty123
sztem ez jó volt így.
Jöhet a part iii :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...