Ingyenes tartalmak érkeznek majd a Granblue Fantasy: Relinkbe

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 14.
  • Hír
Link másolása
Az RPG mától elérhető legújabb frissítése mellett azt is elárulták a fejlesztők, hogy milyen játszható karaktereket kapunk majd a jövőben a játékba, teljesen díjmentesen.

A mobil franchise-ból konzolos RPG-vé avanzsált Granblue Fantasy JRPG-s felvonása, a Relink januárban jelent meg, és egyértelműen pozitív fogadtatásban részesült. A fejlesztők pedig nem is hagyják parlagon heverni a játékot, további frissítéseket és új tartalmakat terveznek a Granblue Fantasy: Relinkhez.

A legújabb frissítés a mai naptól elérhető, a patch note alapján csak minimális mértékben érkeztek javítások a játékhoz, főleg tartalmakat kaptak a játékosok, mint egy új küldetés, illetve egy új régi-új boss is érkezik a The Final Vision nevet viselő küldetés végére Lucilius személyében. A legjobb persze a dologban az, hogy ezek a tartalmi bővítések ingyenesek.

Természetesen nem lesz minden ingyen a jövőben sem, viszont ezen az oldalon egy roadmapben összefoglalták a fejlesztők, ami egyértelműen mutatja, hogy mi jár majd alanyi jogon a játékosoknak. A Granblue Fantasy: Relink 2024. január 31-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, és a megjelenést követő 11-ik napon már túl volt az egymillió eladott példányon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...