A Larian volt titokban az egyik legnagyobb támogatója a Blasphemous-nek

  • Írta: osan
  • 2024. április 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy látszik a Larian csapata nemcsak az elmúlt évek egyik, ha nem a legjobb szerepjátékát tette le az asztalra, de a metroidvania műfajának is adott egy löketet azzal, hogy támogatták a Blasphemous Kickstarter-kampányát.

Mostanában sokszor hallhattuk a Larian nevét, ők azok a CDPR csapatával együtt, akik nem aggódnak túlságosan az MI miatt, akiknek a játékai nem fognak bekerülni egyik előfizetésbe sem és mint nemrég kiderült ők azok, akik csendben az egyik legnagyobb összeggel támogatták a Blasphemous Kickstarter-kampányát.

Enrique Colinet, a Blasphemous vezető pályadizájnere osztotta meg az információt egy X-posztban, melyből kiderült, hogy a Larian csapata egy négyszámjegyű összeggel támogatta az akkor még csak készülő félben lévő játékot, „sosem kérték el a jutalmukat és folytatták munkájukat, hogy az utóbbi évek egyik legjobb játékát hozzák el nekünk.”

Az utóbbi évek egyik legjobb játéka egyértelműen a Baldur’s Gate III, ami szinte minden díjátadón besöpörte az évjátéka címet, legutóbb ezt a BAFTA-n tette. A Game Kitchennek sincs szégyenkezni valója, a Blasphemous-szel maradandót alkottak a metrodivania zsánerében és a játék folytatása is remekül sikerült.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...