A Trevort alakító színész beszélt a GTA V elkaszált DLC-jéről

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 23.
  • Hír
Link másolása
A Secret Agent Trevor sosem látta meg a napvilágot, pedig nemcsak megvolt a koncepció, de a színésszel szinkron és motion capture felvételeket is készítettek anno.

A Rockstar számára igazi aranybánya az idén 11 éves GTA V, ami nemcsak elképesztő eladási számokat produkál a mai napig, de a popkultúrába is olyan mélyen beitta magát, hogy az is ismeri a három főszereplő történetét, aki egyébként nem is játszik videójátékokkal. A 2013-as bűnözőszimulátor egyik legemlékezetesebb karaktere volt Trevor, az őrület és a józan ész határán ugróiskolázó figura. Nem is csoda, hogy pont vele tervezték anno a játék DLC-jét.

A Michalt alakító Ned Luke YouTube-csatornáján visszanézhető streamben beszélt Steven Ogg, a Trevort megformáló színész a Secret Agent Trevorról. Elmondása szerint a DLC-ben az utcai bűnöző immár a szövetségieknek dolgozott mint beépített ügynök, és bár láthatóan Trevor maradt volna, látszott volna rajta, hogy mennyire igyekszik normálisnak tűnni.

De ebből végül nem lett semmi, a Rockstar elkaszálta a DLC ötletét, pedig Oggal nemcsak szinkron, de motion capture felvételeket is készítettek. A Grand Theft Auto Online sikere után még kevesebb az esély arra, hogy valaha is kapjunk történeti DLC-t a sorozat ötödik részéhez. Ki tudja, hátha viszontláthatunk majd egy-két ismerős arcot a jövőre érkező hatodikban?

2.
2.
Nothing
#1: Képzeld el azt az eszelős vadbarmot titkosügynökként! XD
A szívem szakad meg, hogy el lett kaszálva!!!
1.
1.
Kolompár Tarzan
Trevor a legjobb. Egy DLCt simàn kifizettem volna, hogy làssam ezt a sült bolondot egy külön történetben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...