Hamarosan bemutathatják a Resident Evil 9-et

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 3.
  • Pletyka
Link másolása
Noha Dusk Golem legutóbb még halasztásról számolt be a Resident Evil 9 kapcsán, ám az új infók szerint mindez pontatlan volt és a Capcom hamarosan bejelenti a címet, ami már 2025 januárjában a boltokba kerülhet.

Idén lett három éves a Resident Evil Village, így a rajongók már joggal várhatják a folytatást, aminek a Capcom eleget is fog tenni a legújabb szóbeszédek szerint. A széria ismert szivárogtatója, Dusk Golem az X-en árulta el, hogy a Resident Evil 9 belső csúszásáról szóló infók hamisnak bizonyultak.

Az úriember szerint a játékot hamarosan be fogják jelenteni, amit 2025 januárjában a megjelenés követhet. Ezek szerint a korábban kiszivárgott infók - miszerint a kiadó nem számol 2025-ös premierrel, pontatlanok voltak. A konkrét dátumok természetesen változhatnak, de Dusk Golem szerint a tervek szerint haladnak a dolgok a Capcomnál.

Emellett korábban már ismert információk is újra megerősített a leaker, azaz a Resident Evil 9-et hosszabb ideig fejlesztik, mint a sorozat bármely más darabját, és a büdzséje is a legnagyobb. Sokkal nyitottabb élmény vár ránk, lévén a RE Engine ugyanazt a technológiát használja, mint a Dragon's Dogma 2.

Természetesen mindez csupán pletyka, a hivatalos állásfoglalásig semmit nem vehetünk készpénznek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...