PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.
1642161900

Frissítve: Nem árul több PS Now-kártyát a Sony

A Sony állítólag utasította az Egyesült Királyság kiskereskedőit, hogy a jövő héttől vonják ki a forgalomból a boltjaikban kapható PlayStation Now-előfizetőikártyákat. Küszöbön a Game Pass kihívójának bejelentése?
1641826814

Februárban jön a következő State of Play?

Az iparági bennfentes információk kapcsán mindig jól értesült Tom Henderson arról írt a Twitter-oldalán, hogy a következő hónapban újabb State of Play-műsorral jelentkezik a Sony, ráadásul ezúttal egy egészen nagyszabásúval.
1641366000

VR-os Horizonnal érkezik a PlayStation VR2

A Sony is képviseltette magát az idei CES-en, ahol az új PlayStation VR kapcsán osztott meg velünk friss részleteket. Kiderült például, hogy az eszköz hivatalos neve PlayStation VR2 lesz, és egy VR-os Horizon-játék is bemutatkozott.
1639407600

Jönnek a színes PS5-fedőlapok és -kontrollerek

Hamarosan a galaxis káprázatos színeibe öltöztethetjük a konzolunkat, a Sony ugyanis bemutatta a PlayStation 5 első, önállóan megvásárolható fedőlapjait és a hozzájuk illő DualSense kontrollereket.
1638561300

Tavasszal rajtolhat a Sony Game Pass-kihívója

Lapértesülések szerint a Sony már nagyban tervezgeti a saját Game Pass-kihívóját, amely magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is. Úgy tudni, az új szolgáltatás tavasszal rajtolhat el.
1638090960

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.
1637600411

Jöhetnek a Sony-féle külső borítások a PS5-höz

Nem véletlenül harcolt foggal-körömmel a Sony azokkal a cégekkel, akik egyedi PlayStation 5-ös borításokat árultak, nemrég ugyanis elfogadták a Sony egyik szabadalmi kérelmét, ami a saját külső borításokra vonatkozik.
1636700400

A vártnál is rosszabb a helyzet a PS5 gyártósorain

Noha a PlayStation 5 így is hiánycikk, állítólag a gyártósorokon a vártnál is rosszabb a helyzet, így a korábban becsült mennyiségnél kevesebb konzolt tud majd piacra dobni a Sony.
1636023600

Kratos is focizni készül az új PlayStation-reklámban

Szeretjük a konzolgyártók tévéreklámjait, mert általában kreatív darabokról van szó: a legújabb a PlayStation és a Bajnokok ligája együttműködését ünnepli, természetesen a jól ismert játékhősökkel a főszerepben.
1635967819

HWSW: Óriásit inflálódott egy év alatt a Black Friday

A fogyasztói társadalom ünnepnapjának közeledtével ismét akciókra lehet számítani többek közt a magyar e-kereskedők körében is, ám az idei Black Friday-akciók még akkorát sem fognak szólni, mint a tavalyiak.