Half-Life 3

Típus: FPS

Javában készül a Source 2 engine?

Ha a Valve játékfejlesztéséről szóló híreket vesszük szemügyre, akkor tízből nyolc esetben csupán pletykákra alapozhatunk, így van ez most is. A Valvetime.net hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Filmmaker programban nextgen játékmotorra utaló jelek találhatóak. Úton a Source Engine 2?

Kilépett a Valve-tól a City 17 designere

Viktor Antonov, a zseniális hangulatú City 17 megálmodója elhagyta Gabe Newell csapatát. Elmondása szerint a stúdió már túl nagyra hízott, így egy kisebb csapathoz, az Arkane-hez szerződött, ahol a jövőben kiélheti kreatív vágyait. Antonov látomásai nagy hatással voltak a Half-Life 2 játékosokra.

A Valve bejelentette a Source Filmmaker-t

Szeretnél igazán durva animációs filmeket készíteni, hasonlóan a Team Fortress 2 ütős karaktervideóihoz? A Valve mindenki számára elérhetővé teszi azt a programot, amivel bárki hasonló kaliberű kedvcsinálókat készíthet. A Source Filmmaker-t még idén magunkévá tehetjük.

Half-Life 2: Episode 3 conceptek érkeztek?

A mai délelőtt a Valve-é lesz, erre készüljön fel mindenki. Egy rajongói magazin Facebook-oldalán bukkantak fel az állítólagos Half-Life 2: Episode 3 kiszivárgott koncepciós rajzai. A ValveTime állítása szerint soha nem tették volna közzé a képeket, ha nem lennének bizonyosak a valódiságukról.

E3 2012: Ott lesz a Valve, de nem jelent be semmit

A jó hír az, hogy idén ott lesz az E3-on a Valve, az már viszont kevésbé örvendetes információ, hogy nem akar semmit bejelenteni, csak a már futó projektjeit mutogatja majd. Ha készül is folytatása a Half-Life-nak vagy a Left 4 Deadnek, vagy ha lesz is Valve-konzol, azt nem most leplezik le.

Alacsony érdeklődéssel zárult a Half-Life 2-hétvége

Az újabb Half-Life 3 információkra sóvárgók háromnegyede nem vett részt a hétvégén tartott össznépi Half-Life 2 játékban, a Steamen. A petíciót 50 ezren írták alá, ennek ellenére csupán 13 ezren játszottak egyszerre a kitűzött időpontban Gordon Freeman második kalandjával.

Okostelefonokon is elérhető a Steam

Ahogy azt a múlt héten megerősítették, most már mindenki számára elérhető a Steam alkalmazás Androidon és iOS-en. Bár játszani nem tudunk a Valve disztribúciós rendszerén, megnézhetjük barátaink adatlapját, chatelhetünk és képeket vizslathatunk.

A Half-Life miatt követelőznek a rajongók

A Steamen indítottak csoportot azok a rajongók, akik azt követelik a Valve-tól, hogy folytasson nyíltabb kommunikációt a Half-Life-fal kapcsolatban, mondjon végre valamit afelől, hogyan állnak a folytatás munkálatai. A csoport jelenleg több mint 17 ezer tagot számlál, és még mindig lehet csatlakozni hozzá.

Nem, még nem lesz Half-Life-folytatás

A Valve a sűrűn szállingózó - egyébként eleve hiteltelennek tűnő - pletykák után újra cáfolta, hogy hamarosan bemutatnák a Half-Life folytatását. Persze azt nem mondta, hogy nem készül az új rész, de a legutóbbi szóbeszédeket egy huszárvonással semmissé tette.

Elindult a Half-Life 3 honlapja?

A nagy bejglievés közepette majdnem elsiklottunk felette, de mindenképpen érdemes megemlíteni az alábbi, nagyon fantáziadús pletykát: elindult a Half-Life 3 állítólagos webszájtja. Senki többet? Magatokhoz tértetek? Nem tudni, hogy van-e a dolgoknak valóságalapja, de vesézzük ki a hírt.