Half-Life 3

1344945849

GC 2012: Half-Life 3 bejelentés a kiállításon?

Hivatalosan még nem is kezdődött el a Gamescom, máris nyakig állunk az új bejelentésekben és látnivalókban, ráadásul a pletykák szerint még durvább premierekre is számíthatunk: a rendezvény hivatalos honlapján napvilágot látott lista szerint a Dragon Age III és a Half-Life 3 is kint lesz a shown!
1344247241

Javában készül a Source 2 engine?

Ha a Valve játékfejlesztéséről szóló híreket vesszük szemügyre, akkor tízből nyolc esetben csupán pletykákra alapozhatunk, így van ez most is. A Valvetime.net hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Filmmaker programban nextgen játékmotorra utaló jelek találhatóak. Úton a Source Engine 2?
1343638813

Kilépett a Valve-tól a City 17 designere

Viktor Antonov, a zseniális hangulatú City 17 megálmodója elhagyta Gabe Newell csapatát. Elmondása szerint a stúdió már túl nagyra hízott, így egy kisebb csapathoz, az Arkane-hez szerződött, ahol a jövőben kiélheti kreatív vágyait. Antonov látomásai nagy hatással voltak a Half-Life 2 játékosokra.
1340874043

A Valve bejelentette a Source Filmmaker-t

Szeretnél igazán durva animációs filmeket készíteni, hasonlóan a Team Fortress 2 ütős karaktervideóihoz? A Valve mindenki számára elérhetővé teszi azt a programot, amivel bárki hasonló kaliberű kedvcsinálókat készíthet. A Source Filmmaker-t még idén magunkévá tehetjük.
1340866823

Half-Life 2: Episode 3 conceptek érkeztek?

A mai délelőtt a Valve-é lesz, erre készüljön fel mindenki. Egy rajongói magazin Facebook-oldalán bukkantak fel az állítólagos Half-Life 2: Episode 3 kiszivárgott koncepciós rajzai. A ValveTime állítása szerint soha nem tették volna közzé a képeket, ha nem lennének bizonyosak a valódiságukról.
1336044600

E3 2012: Ott lesz a Valve, de nem jelent be semmit

A jó hír az, hogy idén ott lesz az E3-on a Valve, az már viszont kevésbé örvendetes információ, hogy nem akar semmit bejelenteni, csak a már futó projektjeit mutogatja majd. Ha készül is folytatása a Half-Life-nak vagy a Left 4 Deadnek, vagy ha lesz is Valve-konzol, azt nem most leplezik le.
1328512385

Alacsony érdeklődéssel zárult a Half-Life 2-hétvége

Az újabb Half-Life 3 információkra sóvárgók háromnegyede nem vett részt a hétvégén tartott össznépi Half-Life 2 játékban, a Steamen. A petíciót 50 ezren írták alá, ennek ellenére csupán 13 ezren játszottak egyszerre a kitűzött időpontban Gordon Freeman második kalandjával.
1328083210

Okostelefonokon is elérhető a Steam

Ahogy azt a múlt héten megerősítették, most már mindenki számára elérhető a Steam alkalmazás Androidon és iOS-en. Bár játszani nem tudunk a Valve disztribúciós rendszerén, megnézhetjük barátaink adatlapját, chatelhetünk és képeket vizslathatunk.
1326981600

A Half-Life miatt követelőznek a rajongók

A Steamen indítottak csoportot azok a rajongók, akik azt követelik a Valve-tól, hogy folytasson nyíltabb kommunikációt a Half-Life-fal kapcsolatban, mondjon végre valamit afelől, hogyan állnak a folytatás munkálatai. A csoport jelenleg több mint 17 ezer tagot számlál, és még mindig lehet csatlakozni hozzá.
1325172795

Nem, még nem lesz Half-Life-folytatás

A Valve a sűrűn szállingózó - egyébként eleve hiteltelennek tűnő - pletykák után újra cáfolta, hogy hamarosan bemutatnák a Half-Life folytatását. Persze azt nem mondta, hogy nem készül az új rész, de a legutóbbi szóbeszédeket egy huszárvonással semmissé tette.