World of Warcraft: Shadowlands PC

Vadonatúj kiegészítőt kapott a World of Warcraft.
1604394000

Ingyenes lesz a 2021-es BlizzCon Online

Több szempontból is különleges lesz az elmaradó BlizzCont pótló, jövő februári BlizzCon Online. Mivel az egész rendezvény digitális térbe kényszerül, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben nem kell virtuális jegyet venni a megtekintéséhez.
1603996200

Megvan a World of Warcraft: Shadowlands dátuma

Egy hónapos csúszással, november 24-én érkezik a World of Warcraft legújabb expanziója, a Shadowlands. Mielőtt meghódítanánk a népszerű MMORPG túlvilágát, érdemes lecsekkolnunk a friss sztorielőzetest is.
1601629200

Csúszik a World of Warcraft: Shadowlands

A korábbi bejelentéssel ellentétben mégsem indul útjára októberben a World of Warcraft következő nagy kiegészítője. A jó hír, hogy azt ígérik, túl sokat mégsem kell várnunk rá, és az évben még megjelenik.
1600848000

Mégis elkészülhet a második Warcraft-film?

A 2016-ban bemutatott Warcraft: A kezdetek anyagi szempontból megbukott a nyugati piacon, de Ázsiában, legfőképp Kínában, komoly sikereket aratott. Most ismét felröppent a pletyka, miszerint a Legendary Pictures már készíti a folytatást.
1598968800

WoW: Shadowlands - befutott a rendszerigény

Lassan, de biztosan közeledik a World of Warcraft legújabb expanziójának, a Shadowlandsnek a megjelenése, aminek örömére a Blizzard közzétette, hogy milyen gép szükséges, ha fejest akarunk ugrani az MMORPG-be.
1598556420

Októberben jön a World of Warcraft: Shadowlands

A Blizzard a korábbi ígéretének megfelelően bemutatta a legújabb animációs sorozatának első felvonását, ráadásul a World of Warcraft: Shadowlands napra pontos megjelenési dátumát is leleplezte.
1598338800

Animált kisfilmek vezetik fel a WoW: Shadowlandset

Ha kisfilmekről van szó, a Blizzard munkáira ritkán lehet panasz - még akkor is, amikor nem a klasszikus CG-animációkat készítik, hanem a kisebb, lore-központú videókat. A Shadowlands kiegészítő is megkapja a maga felvezetőit.
1597737600

World of Warcraft - megérkezett a ray tracing

A tizenhatodik életévét tapossa a World of Warcraft, a fejlesztők azonban még ma is újabb grafikai opciókkal foltozgatják a népszerű MMO-t. Megérkezett az NVIDIA legújabb drivere, ami engedélyezi a Shadowlands-béta sugárkövetéses opcióit.
1596549600

Elégedetlenek a fizetésükkel a Blizzard dolgozói

Egy tavalyi felmérés kiábrándító eredményeit követően az Activision Blizzard a múlt hónapban megnövelte számos alkalmazott fizetését, néhányan azonban így is minimálbérért dolgoznak. A vállalat dolgozói versenyszerű fizetésért kiáltanak.
1594231200

World of Warcraft: Shadowlands - közeleg a béta

Ma délután lezajlott Blizzard streamje, amely kifejezetten a World of Warcraft soron következő kiegészítőjére, a Shadowlandsre irányította a rivaldafényt. Egy valamit biztosra megígértek a fejlesztők: nem fog késni a játék.