World of Warcraft: Shadowlands PC

Vadonatúj kiegészítőt kapott a World of Warcraft.
1613815200

Jön a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

Sok meglepetést már nem tartogatott a BlizzConline a World of Warcraft-rajongóknak, hiszen a kapcsolódó bejelentések már mind kiszivárogtak a nyitóceremónia előtt.
1612260000

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.
1610276400

Kalimdorra kalauzol az új World of Warcraft-könyv

A World of Warcraft hatalmas univerzuma minden évben egy kicsit szélesebb lesz, hála a játék mellett megjelenő regényeknek, ez pedig idén sincs másképp. Az Eastern Kingdoms után ősszel Kalimdor tájait is felfedezhetjük majd.
1609948380

2020 legjobb játékai - szerintünk

Most is megszavazhattátok a tavalyi év legjobb játékait, mielőtt azonban ismertetnénk az olvasói voksolás végeredményét, fussuk át, hogy mely címek voltak a kedvencei a Gamekapocs-szerkesztőségnek!
1609065900

World of Warcraft: Shadowlands teszt

Az élők és a holtak világát elválasztó fátyol átszakadt, így itt az ideje, hogy rendet tegyünk a túlvilágon is. Megérkezett a World of Warcraft nyolcadik kiegészítője, hogy kárpótoljon bennünket az utóbbi évek balfogásaiért.
1608462000

Nagyszerűen nyitott az Assassin's Creed: Valhalla

Úgy tűnik, az új konzolgeneráció megjelenése és a koronavírus-járvány miatt otthon töltött órák jót tettek az új Assassin's Creed rajtjának is. A Valhalla 50 százalékkal erősebb rajtot vett a digitális piacon, mint korábban az Odyssey.
1607450400

Elképesztően gyorsan fogy a WoW: Shadowlands

Nem számítottunk rá, de az Activision jelentése szerint a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Shadowlands lehet minden idők leggyorsabban fogyó PC-s játéka. Az első napon 3,7 millió példányt kapkodtak el belőle.
1606114800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl vagyunk az újgenerációs konzolok megjelenésén, így lelassul a novemberi játékzuhatag is. Most bizony van mivel szórakoznunk, úgyhogy talán nem is olyan nagy baj, hogy egy-két érdekesebb címet leszámítva eseménytelen hét elé nézünk.
1605596400

Launch traileren a World of Warcraft: Shadowlands

Noha az utolsó pillanatban elhalasztották a megjelenését, már csak egy hét választ el bennünket a nyolcadik World of Warcraft-kiegészítőtől. A Blizzard egy látványos CG-előzetessel ünnepli a hajrát.
1605106800

World of Warcraft - támadnak az élőholtak

Rohamosan közeleg a World of Warcraft: Shadowlands megjelenése, de mielőtt átléphetnénk a túlvilágra, meg kell védenünk Azerothot a Scourge inváziójától. Az expanziót felvezető eseménysorozat ismerős helyekre kalauzol bennünket.