World of Warcraft: Shadowlands PC

Vadonatúj kiegészítőt kapott a World of Warcraft.
1590559200

Elmarad az idei BlizzCon

Nem túlságosan nagy meglepetés, de végre hivatalos: a legtöbb videojátékos rendezvényhez hasonlóan az idén ősszel esedékes BlizzCon is elmarad. A Blizzard 2021 első felében egy online eseménnyel pótolna.
1587042000

Kontrollertámogatást kap a World of Warcraft

Nem, a Blizzard nagy múltú MMORPG-je nem költözik hirtelen konzolokra, PC-n azonban hamarosan akár kontrollerrel is irányíthatjuk majd a karaktereinket. Az ötlet nem elképzelhetetlen, hiszen számos más MMO is sikerrel járt már így.
1586700000

Ray tracinget kaphat a World of Warcraft is

Habár a World of Warcraft alapjaiban továbbra is egy több mint másfél évtizedes játék motorjára épít, a Blizzard igyekszik mindent kihozni az újabb expanziók látványvilágából. Ray tracinggel és VRS-támogatással bővülhet a Shadowlands.
1586242800

World of Warcraft: Shadowlands - indul az alfateszt

A héten kezdetét veszi a következő World of Warcraft-kiegészítő, a Shadowlands alfatesztelése. Habár a próba csak néhányak kiváltsága lesz, valószínűleg számtalan infót hoz majd magával az adatbányászok révén.
1584788400

100% bónusz XP-vel fejlődhetnek a WoW játékosai

A Blizzard a gyors karakterfejlődés lehetőségével csalogatja Azerothba a World of Warcraft rajongóit abban a reményben, hogy a kényszerszabadságot a népszerű MMORPG-vel töltik majd az emberek.
1572706800

WoW: Shadowlands - ez vár ránk a túlvilágon

Ahogy az a páratlan években lenni szokott, újabb World of Warcraft-expanziót villantott a Blizzard csapata. A látványos leleplezés után a játék rendezője, Ion Hazzikostas több részletet is elárult a kiegészítőről.
1572634364

Lelepleződött a World of Warcraft: Shadowlands

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és tényleg új kiegészítővel jelentkezik a World of Warcraft. Az új expanzióban, a Shadowlandsben a Warcraft-univerzum túlvilágára látogatunk el.