Warcraft III: Reforged PC

A Warcraft III: Reign of Chaos és a The Frozen Throne felújított változata.
1712060210

Nincs kizárva, hogy visszatérjen a Warcraft-film

A 2016-os Warcraft: A kezdetek ugyan elnyerte a rajongók tetszését, globálisan azonban nem teljesített kiemelkedően a kasszáknál. A frencsájz vezére ennek ellenére szívesen látná a folytatást, ám vannak némi megkötései.
1699772400

Távozik a Blizzard elsőszámú művésze, Samwise Didier

Többek közt a Warcraft, a Diablo és a StarCraft örökzöld művészi stílusát köszönhetjük Samwise Didiernek, aki 32 év után leteszi az ecsetjét. Egy biztos: a Blizzard játékai sosem lehettek volna ilyen megnyerően karakteresek Didier nélkül.
1671202800

Visszatért a Blizzardhoz Chris Metzen, a Warcraft-univerzum atyja

Chris Metzen hat évvel ezelőtt hagyta el a játékipart, de úgy tűnik, élete egyik legnagyobb műve mégis visszahívta őt. A Warcraft-univerzum kiötlője kreatív tanácsadóként csatlakozott újra a Blizzard csapatához.
1668697200

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.
1653990119

Hamarosan újra hallhatunk a Warcraft III: Reforged felől

A Blizzard nem hagyja parlagon a legendás RTS felújított változatát, és igyekszik kiengesztelni a jogosan csalódott rajongókat.
1651225556

Jövő héten mutatkozik be a mobilos Warcraft

A Blizzard a Twitteren harangozta be, hogy jövő héten újabb bejelentést tesznek, ugyanis leleplezik a következő Warcraft-játékot, ami a várakozásokkal ellentétben nem a sorozat negyedik része lesz, hanem egy mobilos kitérő.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1627023600

Warcraft III: Reforged - ez állhat a bukás hátterében

A Bloomberg egyik friss jelentése szerint az Activision soha nem tartotta igazán fontosnak a Warcraft III: Reforgedot, ezért a kiadó olyan döntéseket hozott a fejlesztés alatt, amik után garantált volt a silány minőségű végeredmény.
1619272800

Sylvanasról szól az új World of Warcraft-regény

Idén ősszel újabb kötettel bővül a Warcraft-univerzum könyvtára. Christie Golden legújabb regénye, a World of Warcraft: Sylvanas az elfek bukott íjásztábornokáról és a Horda korábbi vezetőjéről szól majd.
1618675200

14 percnyi törölt jelenet a Warcraft-filmből

A Warcraft filmes adaptációja nem aratott osztatlan sikert, de azért akad így is néhány rajongója, főképp a játékosok közt. Nekik szól az a közel 14 percnyi videóanyag, amit a Universal a törölt jelenetekből állított össze.