Hamarosan újra hallhatunk a Warcraft III: Reforged felől

Link másolása
A Blizzard nem hagyja parlagon a legendás RTS felújított változatát, és igyekszik kiengesztelni a jogosan csalódott rajongókat.

Még 2020-ban jelent meg a Warcraft III: Reforged, mely felújított grafikával, új beállítási lehetőségekkel és Battle.net-integrációval igyekezett visszavonzani a régi rajongókat, valamint újakat szerezni. Nos, ez nem igazán sikerült neki, a játékkal egyáltalán nem voltak elégedettek a játékosok, és a Blizzard is kisebb bukásnak könyvelte el azt. A nagy csend után viszont úgy tűnik, hogy a cég nem hagyja parlagon a játékot.

Mike Ybarra, a Blizzard elnöke Twitteren erősítette meg, hogy júniusban új híreket hallhatunk a Warcraft III: Reforged fejlesztőcsapatától. Persze semmi konkrétumot nem árult el ezzel kapcsolatban, mindenesetre bizakodásra ad okot, hogy a cég nem mondott le a játékról, és igyekszik kiengesztelni a jogosan csalódott rajongókat.

1.
1.
markoci555
nálam olyan szinten aláásta magát a blizzard hogy csak egy nagyon jó warcraft 4-el mentik meg magukat ilyen téren
jön 2 új diablo, ez meg egy normális újított kiadást nem érdemelt meg a szemükben, miközben az 1-2-t és a diablo 1-et kéne remasterelni, mert azok tényleg régiek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...