Warcraft III: Reforged PC

A Warcraft III: Reign of Chaos és a The Frozen Throne felújított változata.
1618675200

14 percnyi törölt jelenet a Warcraft-filmből

A Warcraft filmes adaptációja nem aratott osztatlan sikert, de azért akad így is néhány rajongója, főképp a játékosok közt. Nekik szól az a közel 14 percnyi videóanyag, amit a Universal a törölt jelenetekből állított össze.
1616266800

Késnek a Warcraft III: Reforged frissítései

A vírushelyzet miatt csúszásban van a Blizzard a Warcraft III: Reforged frissítéseivel kapcsolatban, így az RTS rajongóinak továbbra is várniuk kell a hiányolt multiplayeres funkciók implementálására.
1612260000

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.
1603288800

Új RTS-en dolgoznak az ex-blizzardosok

Tegnap este bemutatkozott a Frost Giant Studios, egy olyan Blizzard-veteránokból álló fejlesztőcsapat, aminek az első és legfontosabb célja az, hogy megalkossa a következő nagy stratégiai játékot.
1582037460

Warcraft III: Reforged teszt

A Blizzard Entertainment sorra halmozza a ballépéseit, és ez alól a Warcraft III: Reforged megjelenése sem kivétel. De vajon tényleg olyan szörnyű játék ez, mint ahogy mondják, vagy lehet, hogy csak a hangos tiltakozókkal szaladt el a ló?
1581238800

Méretes javítás érkezett a Warcraft III: Reforgedhoz

A Blizzard a hét végére kiadott egy nagyobb javítást a Warcraft III felújított változatához. A patch elsősorban a kritikus, de relatíve gyorsan javítható problémákat orvosolja.
1580809051

Warcraft III - a botrányos rajt után itt a visszatérítés

A Blizzard csapata úgy döntött, hogy a Warcraft III: Reforged negatív fogadtatása miatt minden játékos automatikusan lehetőséget kap a visszatérítésre, független attól, hogy hány órát játszott már a játékkal.
1580403600

Warcraft III - a Blizzard lecsap a játékosok ötleteire

Miután a Dota és ezáltal az egész MOBA-zsáner a Warcraft III pályaszerkesztőjéből sarjadt ki, a Blizzard mindent megtesz azért, hogy egy újabb hasonló nagy durranás ne csússzon ki a kezei közül.
1580288437

Warcraft III: Reforged - befutott a gépigény

Tegnap óta kapható a Warcraft III felmelegített kiadása, a Reforged, így a Blizzard végre leleplezte, pontosan milyen gépigénnyel is bír a felújított változat. Szerencsére nem kell új gép vásárlása miatt rohangálnunk.
1580119200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Továbbra is tart az év eleji pangás, de így is érkezik néhány cím, amin érdemes rajta tartani a szemünket. Akadnak itt várva-várt remasterek, új platformra költözött portok, de persze vadiúj játékok is.