Valorant PC

Képességekre és fegyverekre alapozó taktikai hero shooter a League of Legends készítőitől.
Típus:

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Tizennégy millió játékosnál tart a Valorant

Kereken egy éve, hogy a Riot Games hivatalosan is útjára engedte taktikai lövöldéjét, amely a Valorant nevet kapta. A kifejezetten esportra belőtt FPS 14 millió játékost gyűjtött ennyi idő alatt, és hamarosan bővülni is fog a franchise.

A Riot és a Bungie cheatkészítőket perel

Mind a Riot, mind a Bungie elkötelezett amellett, hogy a játékaikban a felhasználók örömét ne rontsák el a csalók. A két vállalat most közös perrel ment neki a cheateket készítő és árusító GatorCheatsnek.

Valorant - bemutatkozik Yoru

A szivárgások nem kímélték a Valorant legújabb hősét, így lényegében mindent tudhattunk már Yoru érkezéséről, most azonban hivatalosan is bemutatkozott az új operátor, mégpedig egy látványos videó keretei közt.

Kiszivárgott a Valorant legújabb hőse

Hamarosan véget ér a Valorant aktuális szezonja, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: új szezonbérletet és egy új játszható operátort. A szivárgásoknak köszönhetően már szinte mindent tudhatunk a Riot terveiről.

Idén ezekre a játékokra kerestünk rá a legtöbbször

A Google kiadta az idei top tízes listáit arról, hogy az adott kategóriákon belül mire kerestünk rá a legtöbbször a 2020-as évben. Természetesen a videojátékok is saját listát kaptak, valamint a PS5-tel kapcsolatban is kiderült egy extra érdekesség.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Frissítve: Késik a Valorant új hőse

Napokon belül kezdetét veszi a Valorant harmadik kompetitív szezonja, amely a megszokott balanszváltoztatások és új skinek mellett egy sarkvidéki pályát és egy új operátort is hoz magával. Az utóbbira sajnos várnunk kell még egy keveset.

Valorant - holnap startol a második felvonás

Augusztus 5-én érkezik az Act II, a Valorant második szezonja, ami egy új Battle Passt, vele együtt pedig egy csokornyi prémium fegyverkinézetet hoz. Ekkor élesedik Killjoy is, az online lövölde legújabb hőse.

Valorant - sárkányokkal a kézben

A Riot Games tudja, hogyan lehet pénzt csinálni a kozmetikai kiegészítőkből. A Valorant Elderflame skincsomagja apró sárkányokká alakítja hőseink fegyvereit, ehhez azonban mélyen a pénztárca aljára kell nyúlnunk.