Windbound PC, PS4, SW, XBOXONE

Mesés szigeteken játszódó túlélőjáték, amelyek között a saját építésű vitorlásunkkal közlekedhetünk.

Rengeteg játék búcsúzik májusban a PlayStation Plus előfizetőitől

Májusban több, mint 30 játék hagyja el a PlayStation Plus játékkatalógusát, így itt az utolsó lehetőség, hogy kipróbáld az eddig kimaradt címeket!

Íme, a Games with Gold októberi játékai

Véget ért egy korszak, ezentúl már Xbox 360-os címek nélkül érkeznek az Xbox Live Gold havi ajándékai. Lássuk, milyen játékokat vághatunk zsebre októberben!

Mesés szigetek várnak az Epic e heti ajándékával

Az Epic Games Store jóvoltából ezen a héten hajóra szállhatunk, hogy egzotikus szigeteket bejárva küzdjünk a túlélésért. Jövő héten pedig Josef Fares első videojátékához juthatunk hozzá, ha az elmúlt tíz évben kimaradt volna.

Terítéken az Epic Games Store legújabb ajándéka

Élesedett az Epic Games Store legújabb ingyenesen tölthető játéka. Ezen a héten egy remek platformerre, a Yooka-Laylee and the Impossible Lairre csaphatunk le, a jövő héten pedig hajóra szállhatunk, hogy felfedezzünk egy ismeretlen szigetvilágot.

Ezekkel bővül szeptemberben a PlayStation Now

Szeptemberben is újabb játékoknak örülhetnek a PlayStation Now előfizetői – szám szerint hatnak. A Sony igazán színes palettáról válogatta össze az e havi alkotásokat, van miből megtalálni a kedvencünket.

Megjelent a Windbound első kiegészítése

A 5 Live Studios három ingyenes tartalmi frissítést tervez a Windboundhoz a következő félévben, ezek közül az első a minap jelent meg. A fotómód segítségével megörökíthetjük kalandjainkat, amelyeket már végtelenítve is átélhetünk.

Windbound teszt

Hátamban a szél, vitorlám kibontva. Száguldok. Élelem a zsákomban, három bambuszkenuból ácsolt hajóm magabiztosan töri a hullámokat, szinte kedvem lenne az egyre csak lemaradó víziszörny arcába nevetni… aztán megfordul a szél…

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan a nyár végére érünk, ezzel pedig véget ér az ilyenkor megszokott uborkaszezon is. Augusztus utolsó teljes hetére több nagyobb játékmegjelenés és egy nagy filmpremier is érkezett.

Sztorielőzetest kapott a Windbound

Már nem kell sokat várni a Windbound megjelenésére, amelyben Karát kísérhetjük el egy nehézségekkel teli kalandra. Hősnőnk egy vihar közepette elsodródott a törzsétől, és most minden erejével azon van, hogy hazajusson.

Húsz percen át mozog a Windbound

Ismeretlen vizek várnak minket a Windboundban. Az új gameplay felvételen a játék minden főbb aspektusát megcsodálhatjuk, a hajózástól kezdve a felfedezésen át a harcokig, nem is beszélve a helyszínekről.