Star Wars: Episode I - Racer PC, PS4, SW

Fogatversenyzés, ahogy a Baljós árnyakban láttuk.

Star Wars-csomagok jönnek PS4-re és Switchre

A THQ Nordic és az Aspyr Media jóvoltából hamarosan PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is tiszteletét teszi a Star Wars: Jedi Knight Collection valamint egy olyan kombó, amiben a Star Wars: Racer és a Republic Commando bújik meg

Star Wars: Racer - megérkezett Xbox One-ra is

Június vége óta már elérhető a Star Wars: Episode I - Racer Nintendo Switchre, illetve PlayStation 4-re, és szerencsére most már az Xbox One-játékosoknak sem kell tovább várakozniuk: tegnap élesedett ugyanis az ő platformjukon is a játék.

Star Wars: Episode I - Racer teszt (Switch)

“Ne feledd, a jelen a fontos! Érezz, ne töprengj! Hallgass az ösztöneidre! Az Erő legyen veled!” Qui-Gon Jinn jótanácsai rengeteg rajongónak beégtek: nyilván, elvégre a fogathajtóversenyt feldolgozó játékban is kamatoztatnunk kellett őket.

Star Wars: Racer - megérkezett Switchre és PS4-re

Az ígéreteknek megfelelően a tegnapi nap folyamán befutott a Star Wars: Episode I Racer Nintendo Switchre és PlayStation 4-re, így aki ezeken a konzolokon szeretné feleleveníteni a gyerekkori emlékeket, mostantól semmi akadálya sincsen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, igaz, ezúttal főleg újrázások és megkésett portok töltik fel a megjelenési listánkat. Lássuk, hogy miből élünk a következő napokban!

Újradátumozták a Star Wars: Racer portjait

Az utolsó pillanatban halasztották el a Star Wars: Episode I Racer PlayStation 4-re és Nintendo Switchre készülő portját, a minap azonban kitűzték az új megjelenési időpontot a fejlesztők.

A Star Wars: Episode I Racer mindkét portja csúszik

Ha azt remélted, hogy ma bezsebeled Nintendo Switchen a Star Wars fogatversenyzős játékát, el kell keserítsünk: mégsem jelenik meg ma. Mind ezt, mind a playstationös változatot elcsúsztatták.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a hétfőn is összeállítottuk nektek a hét játékmegjelenéseit összegző listánkat: habár premierekből nem lesz hiány, a nagyobb címeket még ezúttal is szűkmarkúan mérik a kiadók és a fejlesztők.

Star Wars: Episode I Racer - késik a PS4-es verzió

Szerencsére a Nintendo Switchre szánt portot nem érinti a csúszás, de a Sony-pártiak csak némi késés után állhatnak rajtvonalhoz a Star Wars: Episode I Racer modernizált változatában.

PS4-re jön a Star Wars: Episode I Racer

Nem tudom, ki számított rá, de itt van: húsz év után újra a fogatok nyergébe pattanhatunk az Episode I Racerrel, ezúttal PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. A frissített (de nem remasterelt!) változatért az Aspyr felel.