Rag Doll Kung Fu

Mark Healy veterán játékfejlesztő által gyártott apró szösszenet, mely a Steam-ről és a PlayStation Network-ről érhető el.

Megvannak a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony leleplezte a PlayStation Plus novemberi játékait, amelyek szűk egy hét múlva élesednek, egészen pontosan november 7-től tölthetjük le őket. Addig még az októberi kínálatból lehet szemezgetni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, hiszen a napokban érkezik a The Godfather II és az új Riddick-játék, míg a mozikban bemutatják az élőszereplős Dragon Ball filmet.

Újabb adag képpel frissült galériánk

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Populous DS, a Skate 2, a The Lord of the Rings Online - Mines of Moria vagy a Yakuza 2.

E3 2008: Bemutatkozik a PS3-as Rag Doll Kung Fu

Emlékeztek még a mintegy három éve, PC-re megjelent Rag Doll Kung Fura? Az egykor Steamről letölthető játék most PS3-on is tiszteletét teszi.

Rag Doll Kung Fu demó

Ha még nem próbáltad volna ki a Steam-en terjesztett, Mark Healy veterán játékfejlesztő által készített remek kis akciójátékot, akkor itt az idő rá!

Rag Doll Kung Fu

Emlékszem, amikor először hallottam erről a játékról. Még akkor megfogadtam, hogy ha megjelenik ez a játék, akkor ki kell próbálnom. Nem a grafika, nem a története és nem ehhez hasonló általános dolgok tetszettek meg akkor benne. Egy teljesen új koncepció, egy teljesen új ötlet megvalósítása volt készülőben, mely végül is elérte a fejlesztés végét és megjelenésre került.

Rag Doll Kung Fu

Vadi új játék, név szerint a Rag Doll Kung Fu válik néhány héten belül ingyenesen letölthetővé a Valve Steam rendszeréről.