E3 2008: Bemutatkozik a PS3-as Rag Doll Kung Fu

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még a mintegy három éve, PC-re megjelent Rag Doll Kung Fura? Az egykor Steamről letölthető játék most PS3-on is tiszteletét teszi.
Emlékeztek még a mintegy három éve, PC-re megjelent Rag Doll Kung Fura? Az egykor Steamről letölthető játék most PS3-on is tiszteletét teszi.

Ugrás a galériához

A Fists of Plastic alcímet viselő port fejlesztéseit a Tarsier Studios végzi, az eredeti játékot pedig a LittleBigPlanet alkotói készítették. A verekedős játékmenet lényegében nem változik, a rongybaba fizikán alapuló adok-kapok pusztán magas felbontásba költözik, az effekteket kicsinosítják és megspékelik némi SIXAXIS-exkluzív trükkel. A játékban akár négyen is összemérhetik erejüket, erre számos egyén- és csapatalapú játékmód ad lehetőséget. A képeken tekinthetitek meg, hogy mivé lett a Rag Doll Kung Fu, akit pedig a múlt érdekel, látogasson el a játék galériájába!

5.
5.
laca009
heh azért megint ti csak a ragdoll-ra koncentráltok .. MI ALKOTJA A RAGDOLL-T? HÁT A JOBBNÁL JOBB PHYSIC ENGINE-ek.... és itt jóbb lesz mint pc-n mert itt legalább nem kell a szar steam-el szarkodni meg izgulni acc lopok miatt én már csak tudom már 2 accomat eloták az egyiken rajta volt az orange box a css cs1.6 pack ep1 meg amit a sima half life2-höz kapok:(
3.
3.
coderman
Ja... az a baj, hogy beharangozták ezt a ragdoll fizikát, de a gyakorlatban nem volt olyan élvezetes, mint ahogy azt elképzeltem :P
2.
2.
metafenomÉN
Hát el lehetett vele ütni két elő adás közti fél egy órát de 10e-t tuti nem adnék érte sőt ...
1.
1.
coderman
A PC-s változat szerintem ritka szar volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...