The Ascent PC, XBOXONE, XSX

Kooperatív módban is játszható cyberpunk szerepjáték.
1630321080

The Ascent teszt

A The Ascent Group rabszolgájaként minden nap ugyanolyan. Aztán váratlanul a bolygó legnagyobb megacége ismeretlen okokból leáll, a biztonsági rendszerek csődöt mondanak, és csak rajtad áll, mi lesz Veles lakóinak a sorsa.
1628499600

Számos hibát kijavít a The Ascent új frissítése

PC-n és konzolokon is jelentős frissítést kapott a The Ascent, amely többek között stabilabbá teszi a játékot, és több olyan bugot is kijavít, ami jellemzően a kooperatív módnál került elő.
1627896600

The Ascent - funkcióhiányos a Game Pass-változat

Nem először írunk arról, hogy egy játék Xbox Game Pass- és Steam-változata között különbség van, eddig azonban inkább az utóbbi platform rajongói panaszkodhattak. A The Ascent esetében ők jártak jobban.
1627279200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.
1626951600

The Ascent - fejlesztői videónapló érkezett

Már csak egy hetet kell várnunk a The Ascent megjelenésére. Addig is érdemes megnéznünk a Neon Giant fejlesztői videóját, melynek köszönhetően számos érdekességet megtudhatunk a játék rendszereiről és világáról.
1626796800

Jut még játék júliusban az Xbox Game Passbe

Július utolsó napjaiban is van mit várnunk az Xbox Game Pass kínálatába. Az Xbox Series-tulajok a Microsoft Flight Simulatornak örülhetnek, de számos indie cím (köztük néhány elsőnapos) is bekerül a szolgáltatásba.
1623613380

E3 2021: Futottak még az Xbox Showcase adásában

Hozott dögivel bejelentéseket az Xbox és a Bethesda közös műsora, a jelentős részükkel pedig külön cikkben már foglalkoztunk. Ebben a gyűjteményben megtalálhatjátok a többi kisebb hírt is.
1621432800

Nyáron jelenik meg a The Ascent

A The Ascentben egy cyberpunk metropoliszban kell boldogulnunk, nagyvállalatok és bűnszervezetek dzsungelében. A kalandra nem kell egyedül vállalkozunk, mert akár három másik barátunkkal is belevághatunk.
1616835600

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.
1616155200

Jövő héten jön a következő Xbox Indie Showcase

Pontosan egy hét múlva rendezi meg a Microsoft a következő Xbox Indie Showcase előadását, ahol egyebek mellett olyan játékokról is szó lesz majd, mint például a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, vagy a The Ascent.