Scarlet Nexus PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Brainpunk akció-RPG a Bandai Namco garázsából.
1623002400

Magyarázós előzetesen a Scarlet Nexus

A Bandai Namco egy kiadós, bő nyolcperces előzetessel készít fel bennünket a Scarlet Nexus érkezésére. A játékmenettel telezűtdelt videó során megismerhetjük a játék világát, annak hőseit és a bizarr ellenfeleinket.
1621749600

Már elérhető Xboxon a Scarlet Nexus demója

A júniusi megjelenést megelőzően egy demót is közreadott a Bandai Namco a Scarlet Nexushoz, amelyben mindkét főszereplőt kipróbálhatjuk. A próbaverzió Xboxokon már éles, PlayStationökre pedig jövő héten érkezik.
1620392400

Íme, a Scarlet Nexus nyitánya

A Bandai Namco ezúttal a Scarlet Nexust nyitó kisfilmet hozta el nekünk, amit ugyanaz a csapat készített, akik a játékot kísérő animesorozatért is felelősek. Yuito Sumeragi vagy Kasane Randall kalandjára júniusig kell várnunk.
1619280000

Ismét mozgásban a Scarlet Nexus

Alaposan felpörögtek az események a Scarlet Nexus körül, hiszen a Bandai Namco akció-szerepjátéka néhány hónapon belül megjelenik. Ezúttal két gameplay-felvételt kaptunk, így közelebbről is szemügyre vehetjük a látványos harcrendszert.
1616428800

Június végén érkezik a Scarlet Nexus

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Scarlet Nexus, a Bandai Namco egyúttal pedig bejelentette, hogy egy animét is kiadnak majd a játék mellé valamikor a nyáron. Ez utóbbi a Sunrise munkája.
1607681280

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!
1592287200

Új felvételeken a Scarlet Nexus

Az IGN Summer of Gamingjén néhány új felvétel keretében csodálhatjuk meg a Scarlet Nexust, a Bandai Namco akció-szerepjátékát. A félig animáció, félig gameplay trailer mellé egy fejlesztői interjút is kaptunk.
1592240400

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.
1588874820

A Bandai Namcótól érkezik a Scarlet Nexus

A Bandai Namco is képviseltette magát a mai Inside Xboxban a Scarlet Nexus című fejlesztésével. Az akciójátékban a pszichokinetikus képességekkel megáldott hősünkkel vehetjük fel a harcot a New Himuka városát megtámadó Másokkal.