Cris Tales PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Cris Tales a klasszikus JRPG-k előtt hajt fejet - de még hogy!
1602921600

2021-ben jelenik csak meg a Cris Tales

Az időutazással kokettáló Cris Taleshez épp az idő nem volt kegyes, történetesen annak szűkében vannak a készítők. Mivel sok munka vár még rájuk, és a demóra kapott visszajelzésekkel is szeretnének foglalkozni, a játék idén nem jelenik meg.
1595340000

Elérhető a Cris Tales konzolos demója

A Cris Tales a fejlesztők szerint egy indie szerelmeslevél a JRPG-khez. Gyűjts csapatot, harcolj meg számtalan ellenféllel, és védd Crystallis királyságait. A demó eddig csak PC-n volt elérhető, most már konzolokon is játszható.
1593676800

Demógarmadát hoz Xboxra a Summer Game Fest

Az egész nyarat lefedő Summer Game Fest az Xbox One-felhasználókat sem kíméli. Július végén számtalan demóval várja az érdeklődőket, amelyek jelentős része még megjelenés előtt álló játékokhoz tartozik.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.
1592134200

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!