Paradise Lost PC, PS4, XBOXONE

Történetközpontú játék egy alternatív valóságban, ahol a nácik nukleáris pusztasággá változtatták Európa közepét.
1618415040

Paradise Lost teszt

Az alternatív történelemmel játszadozó Paradise Lost ígéretesnek tűnt a képek és az előzetes információk alapján, a végső produktumon azonban erősen érződik, hogy egy kezdő csapat munkájával van dolgunk.
1616680800

Megkapta az utolsó előzetesét a Paradise Lost

Tegnap jelent meg a PolyAmorous legújabb játéka, a Paradise Lost, amiben Szymonnnal, a tizenkét éves kisfiúval kell majd felfedeznünk az alternatív 20. század egyik elhagyatott atombunkerét.
1616396400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.
1615456800

Még ebben a hónapban megjelenik a Paradise Lost

Már nem kell sokat várnunk a történelmet alternatív módon feldolgozó sétaszimulátorra, a Paradise Lostra: a készítők még ebben a hónapban boltokba küldik a játékot.
1598954400

Lengyel bunkervilág vár a Paradise Lostban

A PolyAmorous felfedezőjátékában egy elhagyatott atombunkert kell felfedeznünk. Az óvóhely egykor a náciké volt, most azonban ki tudja, milyen titkokat rejteget? A retrofuturisztikus technológia és a szláv mondavilág itt összekeveredni látszik.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.