It Takes Two PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új kooperatív kaland a Hazelighttól.

It Takes Two - megvan a hétmillió eladott példány is

A Hazelight Studios újabb mérföldkövet ünnepelt meg az It Takes Two történetében. A kiváló kooperatív kalandjátékot már hétmilliónál is többen vitték haza.

Az Amazonnál landolt az It Takes Two-film, Dwayne Johnson lesz a producer

Alaposan meglódultak az It Takes Two filmváltozata körüli történések, hiszen kiderült, hogy végül az Amazon csapott le az adaptációra, a munkálatokban pedig Dwayne Johnson produkciós cége is közreműködik.

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.

Óriásit tarolt az Inscryption a GDC Awardson

Jelenleg is fut az idei Game Developers Conference, ahol ismét kiosztották az elmúlt év legjobb játékainak szánt díjakat. A mostani favorit az Inscryption lett, ami nem csupán a GDC Awards, de az IGF Awards fődíját is elnyerte.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

Az Amazon szemez a dj2 videojáték-adaptációival

A videojátékok adaptálására szakosodott dj2 Entertainment már számos alkotás megfilmesítési jogát bezsákolta. Könnyen lehet, hogy a produkcióinak a Prime Video ad majd otthont, az Amazon ugyanis elsőbbségi szerződést kötött a céggel.

Ötmillió példánynál jár az It Takes Two

A Hazelight tweetje szerint az It Takes Two eladásai már átlépték az ötmillió példányt, amivel toronymagasan ez lett a csapat legnépszerűbb játéka. A tényleges játékosszám pedig jóval több lehet ennél!

Film, de akár sorozat is lehet az It Takes Two-ból

A filmesek is lecsaptak a tavalyi év egyik legnépszerűbb játékára: a Hazelight és a dj2 Entertainment már megállapodott az adaptálásról, a háttérben pedig zajlik a licitháború, hogy melyik stúdió vagy szolgáltató tudhassa a portfóliójában a címet.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!