God of War: Ragnarök PS5

PS5-re készül az új God of War.

Novemberben érkezhet a God of War: Ragnarök

A Sony és a Santa Monica Studio régóta hallgat a 2018-as God of War folytatásáról, így okkal hihettük azt, hogy további csúszás vár a játékra. A hírek szerint szerencsére nem kell ettől tartanunk.

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.

A készítők biztosak benne, hogy még idén megjelenik a God of War: Ragnarök

A 2018-as God of War a minap ünnepelte a negyedik születésnapját, és bár Cory Barlog videóüzenete nem nyugtatta meg a rajongókat, egy másik fejlesztő jelezte: biztos, hogy még idén kijön a folytatás.

Készül a God of War-sorozat

A PlayStation Productions sorra viszi tévéképernyőre és mozivászonra a Sony-konzolok legnagyobb hőseit, a következő alany pedig nem más, mint Kratos lesz. A stúdió az Amazon Prime Video közreműködésével készíti el a God of War-sorozatot.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Újabb csapat landolt a PlayStation Studiosnál

Alaposan rákapcsolt a Sony Interactive Entertainment, és öt fejlesztőcsapatot is felvásárolt az idén. A legutóbbi szerzemény a Seattle-ben székelő Valkyrie Entertainment volt.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Magyar felirattal jön a God of War: Ragnarök

A Sony ezúttal sem hagyja cserben hazánk játékosait, a 2018-as előző részhez hasonlóan a God of War: Ragnarök is hivatalos magyar felirattal kerül a boltok polcaira.

Kratos miatt halaszthatták el az új God of Wart

Christopher Judge, a 2018-as God of Warban a Kratost alakító színész egy Twitter-bejegyzésben elárulta, hogy valószínűleg az ő egészségi problémái is közrejátszottak abban, hogy az idei év helyett csak jövőre jelenik meg a folytatás.