Monster Hunter Rise PC, SW

Megérkezett a legendás szörnyvadászos franchise legújabb epizódja, mely ahelyett, hogy megpróbálna rálicitálni a 2017-es Monster Hunter Worldre, inkább más irányból próbálja belopni magát a játékosok szívébe.
1618761600

Amerikai toplista: ismét élen a Call of Duty

Továbbra is erősödőben van az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint, különösen a hardverszegmens tudott nagyot nőni. A játékok között a Call of Duty: Black Ops - Cold War tért vissza az élre.
1618214400

Brit toplista: ismét élen az Animal Crossing

Nem akadt olyan cím mostanában, ami a feje tetejére állíthatta volna a játékpiacot, így a brit dobozos eladási listán is visszaállt a megszokott rend. Egy biztos: Tom Nook zsebe most sem lesz üres a hónap végén.
1617631200

Brit toplista: Outriders a házban

Befutott a brit dobozos játékeladások előző heti összesítése. A húsvéti akcióknak köszönhetően a FIFA 21 került a lista élére, de tisztességes helyezést szerzett magának a frissen debütáló Outriders is.
1617611400

Monster Hunter Rise - túl az ötmillión

Szuperül teljesít a pénztáraknál a Monster Hunter Rise, ugyanis a Capcom nemrég jelentette, hogy már ötmillió eladott példánynál jár az átmenetileg Switch-exkluzív kaland, aminek az eléréséhez ráadásul mindössze csak egy hétre volt szüksége.
1617012000

Négymillió példánynál jár a Monster Hunter Rise

A várakozásoknak megfelelően letarolta a piacot a Monster Hunter-sorozat (egyelőre) Nintendo Switch-exkluzív felvonása, a játékból több mint négymillió példány fogyott az elmúlt napokban.
1616767200

Megjelent a Monster Hunter Rise, itt a launch trailer

A Nintendo hibrid konzoljának tulajdonosai már kezdhetik élesíteni a hatalmas pengéiket, hiszen a mai naptól Switchen is kezdetét veszi az egzotikus szörnyekre való vadászat a Monster Hunter Rise-ban.
1616396400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.
1615222800

Dátumot kapott a Monster Hunter Stories 2

A délután Monster Hunter-streamet tartott a Capcom, ahol a Monster Hunter Stories 2 és a Monster Hunter Rise kapcsán is szállított friss infókat. Természetesen új előzeteseket is tudunk mutatni!
1614337200

PC-re is megjelenik majd a Monster Hunter Rise

A Capcomot ért hackertámadást követően már kiszivárgott, a minap azonban hivatalosan is megerősítette a kiadó, hogy a jövőben PC-re is megjelenhet a Monster Hunter Rise.
1613646000

Futottak még a Nintendo Direct műsorán

Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!