Amerikai toplista: ismét élen a Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 18.
  • Toplista
Link másolása
Továbbra is erősödőben van az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint, különösen a hardverszegmens tudott nagyot nőni. A játékok között a Call of Duty: Black Ops - Cold War tért vissza az élre.

Az NPD Group márciusban is erősödést mért az amerikai játékpiacon, amely ezzel tizenharmadik hónapja száguld növekvő pályán. A teljes forgalom 18 százalékkal növekedett éves szinten, és 5,6 milliárd dollárra rúgott, a leglátványosabban pedig a hardveres szegmens tudott gyarapodni.

Itt 47 százalékos volt a növekedés, és 680 millió dollárnál állt meg a számláló: a legkeresettebb konzol mind darabszámra, mind pedig bevételre a Nintendo Switch volt, de remekül teljesít a PlayStation 5 is, amely az NPD szerint összesítésben vitte az elmúlt negyedévet, az első öt hónap alapján pedig az eddigi legnépszerűbb konzol az amerikai játékpiacon. A kiegészítőknél már abszolút a Sony tarolt: ez a terület 26 százalékkal, 300 millió dollárra nőtt, a vásárlók pedig a DualSense kontrollert vitték a leginkább.

A szoftverpiac 14 százalékkal nőtt, a szegmens forgalma pedig 4,6 milliárd dollár volt: az élre visszatért a Call of Duty: Black Ops - Cold War, míg a dobogó másik két fokára két újonc, a Monster Hunter Rise és az Outriders fért fel. A Crash Bandicoot 4: It's About Time a tizenötödik helyre tudott visszakapaszkodni az új portoknak hála.

  1. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  2. Monster Hunter Rise
  3. Outriders
  4. Super Mario 3D World + Bowser's Fury*
  5. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Assassin's Creed: Valhalla
  8. Animal Crossing: New Horizons*
  9. Super Mario 3D All-Stars*
  10. Minecraft
  11. Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  12. Super Smash Bros. Ultimate*
  13. Pokémon Sword/Shield*
  14. Mortal Kombat 11
  15. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  16. The Legend of Zelda: Breath of the Wild*
  17. Madden NFL 21
  18. NBA 2K21*
  19. Super Mario Party*
  20. FIFA 21


A csillaggal jelölt címek esetében a digitális eladások nem szerepelnek az összesítésben.

3.
3.
momant
#2: sztem a nintendo nem olvassa ezt a fórumot de ha irsz nekik biztos van eselye , h meghallgatnak.
2.
2.
Norbiii
Orulok a Switch sikerenek viszont van egy problemam. Wii U cimeket sorra portoljak at Switchre ami rendben van, de adjanak ki uj cimeket is mert akinek volt Wii U, annak talan lehet nemi hianyerzete igy. Hogy mire gondolok.
Pl szeretnek egy uj Donkey Kongot, Mario kartot, NSMB-t stb... De nincsenek uj reszek csak a Wii U-s verziok amikkel mar jatszottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...