Evil Dead: The Game PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Multiplayer játék készült az Evil Dead alapján.

A Star Wars: Squadrons lesz az Epic Games Store jövő heti ajándéka

Ezen a héten sem hagyott ajándékok nélkül minket az Epic Games Store, jövő hétre pedig egy kifejezetten nagy címet tárazott be a cég.

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ajándékai

Ez a hét sem múlhat el Epic Games Store-ajándékok nélkül: most is két játékot csaphattok hozzá a könyvtáratokhoz!

Evil Dead: The Game teszt

Idén új filmmel bűvül az Evil Dead-franchise, így éppen ideje volt, hogy megkapja a maga játékfeldolgozását is. Az adaptációt a Dead by Daylight által csúcsra járatott aszimmetrikus multiplayer címek ötleteire húzták fel.

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.

Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, szokásunkhoz híven listába szedtük a következő napokban bemutatkozó játékokat és filmeket. lLássuk hát a legfrissebb termést!

Tíz percig pörög az Evil Dead: The Game

Masszív, közel tízperces játékmenet-bemutatóval jelentkezett az Evil Dead: The Game. A friss felvételen Bruce Campbell is beköszön, miközben a rajongókból álló játékosok fejszét ragadva küzdenek a Kandarian démonnal szemben.

Evil Dead: The Game - milyen jó gonosznak lenni!

Az Evil Dead: The Game-ben Ash Williams oldalán szállhatunk szembe a gonosz halott sötét erőivel. Vagy a kandari démon szerepét is felölthetjük, hogy mi irányítsuk, milyen rémségeket szabadítunk rá az önjelölt hősökre.

Friss előzetesen az Evil Dead: The Game

A Saber Interactive és a Boss Team Games készen áll fogadni az Evil Dead: The Game előrendeléseit, amit egy előzetes formájában is a tűkön ülő, leendő játékosok tudomására hoz.

Tovább csúszik az Evil Dead: The Game

Ash Williams rettegett láncfűrésze egy ideig még nem fog felpörögni. A Boss Team Games legutóbb idén februárra ígérte az Evil Dead: The Game megjelenését, most azonban még néhány hónapnyi csúszást el kell tűrnünk.