The Day Before PC

Nyíltvilágú MMO túlélőjáték egy zombifertőzött Amerikában.

Visszatérhet a The Day Before

A fejlesztők egy friss interjúban adtak helyzetjelentést a játék állapotáról, és nem érkeztek üres kézzel, új trailert és képeket is hoztak magukkal, és gőzerővel dolgoznak, hogy visszakerüljön a játék a Steamre. Kérdés, hogy valóban összejön-e nekik.

Bétázik majd a The Day Before

A Fntastic bejelentette, hogy a novemberben megjelenő túlélőjátékát minden érdeklődő kipróbálhatja egy bétateszt keretében, ráadásul a srácok azon vannak, hogy a The Day Before mihamarabb visszaköltözzön a Steamre.

Gameplay traileren a The Day Before

A játék megjelenését eddig kétszer csúsztatták el, egyszer egy évvel, másodjára nyolc hónappal. Most már végre mozgásban is láthatjuk.

Tagadja a The Days Before fejlesztője a csalásvádakat

Az újabb csúszás és a Steam oldal törlése után felröppenő pletyka szerint az egész projekt csak egy csalás volt.

Nyolc hónapot késik a The Day Before

Nagyon kellemetlen helyzetbe került a The Day Before fejlesztőcsapata. Váratlan szerzői jogi problémák miatt ismét csúsztatniuk kell a játékot... nem kevesebb, mint nyolc hónappal.

Részletes gameplay bemutató várható hamarosan a The Day Before-hoz

Elég nagy csend övezte a rögös fejlesztési utat bejárt, ám nagyon ígéretes TPS túlélőjátékot, a The Day Before-t. Hamarosan azonban részletes gameplay bemutatót kapunk a fejlesztőktől.

Íme, a The Day Before gépigénye

Nemrég mozgás közben is megcsodálhattuk a The Day Before-t, most pedig az is kiderült, milyen hardver kell majd az MMO túlélőjáték futtatásához.

Újra mozgásban a The Day Before

A Fntastic régóta várt online túlélőjátéka, a The Day Before ismét megmutatta magát az Nvidia CES-konferenciáján, és továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik.

Késik a The Day Before, de jó oka van rá

Az eredeti tervek szerint már idén nyáron napvilágot látott volna a Fntastic online túlélőjátéka, a premierre azonban csak jövő tavasszal kerül sor. Ennek a legfőbb oka, hogy erősebb motorra költöztetik a játékot.

The Day Before - ilyen látványt ígér az NVIDIA

Amerikát térdre kényszerítette a zombiapokalipszis, mi pedig a megmaradt túlélők egyikének szerepébe bújunk a The Day Before-ban. Az NVIDIA-nak hála ízelítőt kaptunk abból, hogy ezt mennyire látványosan tehetjük meg.