Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl SW

A 15 éves Diamond & Pearl remake-je.
1636959600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz már túl sok sűrű hetünk ebben az évben a játékmegjelenések szempontjából, de az elkövetkező napokat alaposan megnyomják a kiadók és fejlesztőcsapatok. Lássuk a heti termést!
1636459200

Idő előtt kikerült a piacra az új Pokémon-játék

Újra 2019-et írunk: a Pokémon: Sword & Shield kiszivárgása után a Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl is idő előtt került néhány játékos kezére, így hamar tele lesz az internet a remake részleteivel.
1632844800

Ismét megmutatták magukat az új Pokémon-játékok

Noha a legutóbbi Nintendo Direct-epizódból kimaradtak, az imént befutott egy-egy előzetes a közeljövőben érkező Pokémon-játékokhoz: mozgásban a Brilliant Diamond & Shining Pearl, és a Legends: Arceus is.
1629295620

Kiadós bemutatón a közeljövő Pokémon-játékai

Nem sokkal ezelőtt véget ért a legutóbbi Pokémon Presents-előadás, amelyben tisztességes játékidő jutott a közeljövőben megjelenő Pokémon-játékoknak, így a Pokémon Legends: Arceusnak is.
1628935200

Jövő héten újabb Pokémon Presents várható

Pikachuék idén ünneplik a huszonötödik születésnapjukat, így videojátékos fronton is olyan izgalmas újdonságokra számíthatunk, mint a Diamond és Pearl remake-je vagy a Pokémon Legends: Arceus. Róluk szól a jövőheti közvetítés.
1627328460

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.
1622120400

Dátumot kapott a Pokémon Legends: Arceus

Amíg a föld forog, addig a pokémonok sem hagynak minket magunkra. A trénerek jelenleg egy vadiúj kalandra és egy múltidéző remake-párosra várhatnak, most pedig azt is megtudtuk, hogy pontosan meddig.
1614409200

Ez történt a tegnapi Pokémon-livestreamen

Izgalmas bejelentéseket kaptunk a Pokémon-franchise huszonötödik évfordulója alkalmából. Új trailert kapott a New Pokémon Snap, érkezik a Diamond & Pearl remake-je és egy vadiúj nyílt világú szerepjáték is készül már.