Death's Door PC, XBOXONE, XSX

Elveszett lelkek nyomába eredhetünk ebben a látványos akció-kalandjátékban.
1699786800

Hades, Death's Door, Braid és számos egyéb játék tart a Netflixre

A Geeked Week alkalmával páros lábbal rúgta rá a gamerekre az ajtót a Netflix. A streamingszolgáltató alaposan bekeményít a saját játékkatalógusát illetően: egy rakás csúcsminőségű indie cím landol hamarosan a csomagban.
1690387670

Befutottak a PlayStation Plus Essential augusztusi címei

A nyár utolsó hónapja kedvez majd a sport és az elvontabb videójátékok kedvelőinek is. Csekkoljátok le a friss címeket!
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1642529400

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.
1638090960

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.
1637564400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már érezhetően kevesebb lesz az újdonság, viszont még mindig akad néhány olyan játékmegjelenés és filmpremier, amire érdemes lehet odafigyelni. Listába szedtük őket!
1635400800

Ezt hozta a tegnapi State of Play

A tegnapi State of Playen nem hangzott el nagy bejelentés, a Sony inkább a PlayStationre várható kisebb címeket részesítette előnyben. A tíz résztvevős műsorban két címnek ez volt az első felbukkanása.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1629575640

Death's Door teszt

Szótlan, aranyos varjúként épp aktuális lélekbegyűjtő körutunkon járunk, amikor valami nagyon félrecsúszik. Ahhoz, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, három nagyobb régióban, három nagyobb lélek megszerzése lesz a feladatunk.
1626850800

Death's Door - megérkezett a launch trailer

Megjelent a Titan Souls fejlesztőinek legújabb játéka, a Death's Door, vele együtt pedig megérkezett a launch trailer is. Az elveszett lélek nyomát kutató kis hollóra komoly megpróbáltatások várnak, ezt pedig nem titkolja az előzetes sem.