Death's Door - megérkezett a launch trailer

  • Írta: szlav
  • 2021. július 21.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a Titan Souls fejlesztőinek legújabb játéka, a Death's Door, vele együtt pedig megérkezett a launch trailer is. Az elveszett lélek nyomát kutató kis hollóra komoly megpróbáltatások várnak, ezt pedig nem titkolja az előzetes sem.

A Devolver Digital mindig jól tudja, hogy melyik ígéretes indie projektet érdemes felkarolni, az Acid Nerve csapata pedig már korábban is bizonyította, hogy értenek a dolgukhoz. Már csak ezért is érdemes egy pillantást vetni a Death's Door című akciójátékra, ahol egy karddal vagdalózó hollót irányíthatunk izometrikus kameranézetből. 

A játékkal először márciusban találkoztunk, és talán mondanunk sem kell, hogy az akkor látottak egyből meggyőztek bennünket. Később aztán a kis holló a Day of the Devs és a Devolver E3-as adásán is megmutatta magát egy-egy gameplay-bemutató erejéig, most pedig végre elérkezett az idő: magunk is kézbe vehetjük a játékot.

A Death's Door PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en jelent meg.

2.
2.
FekaFOB
#1: Pontosan, nagyszerü játék.
1.
1.
Gykrizsi
Nagyszerű játék, szép, jó a zene, klassz a játékmenet. Ha valaki szeretni egy nagyon szuper játékot, az bátran ruházzon be rá. Az ilyen címekre érdemes költeni, ha az ember már arraszánja magát, nagyon tudom ajánlani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...