Mario + Rabbids: Sparks of Hope SW

Újabb kalandok után néznek Marióék és az őrült nyulak.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope - akcióban a galaxis legnagyobb hősei

Nyakunkon a Mario + Rabbids: Sparks of Hope premierje, így nem csoda, hogy egyre sűrűbben hallat magáról a Ubisoft Switch-exkluzívja. Most egy sztoritrailert tudunk mutatni.

Nem lesz multiplayer lehetőség a Mario + Rabbids: Sparks of Hope-ban

A játék vezető producere szomorú hírt közölt a játékosokkal. A Ubisoft soron következő Nintendo Switch-exkluzív nagyágyúja nem fog multiplayer játékmódot tartalmazni.

Már nem kell sokat várni a Mario-film első teaserére

Hamarosan belenézhetünk az új Mario-filmbe: a New York-i Comic-Con apropóján teszik majd közzé az adaptáció első teaser trailerét.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

Kiadós gameplay videón a Mario + Rabbids: Sparks of Hope

A Ubisoft Forward szeptemberi műsorát a Switch-exkluzív Mario + Rabbids: Sparks of Hope nyitotta. A tömény játékmenet során közelebbről is szemügyre vehettük a körökre osztott csatákat.

Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi a következő Ubisoft Forward, ahol az Assassin's Creed már egészen biztosan kiemelt szerephez jut. Kövessétek velünk az eseményeket!

Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.

Újabb előzeteseket kapott a Mario + Rabbids: Sparks of Hope

A Nintendo Direct tegnapi kedvcsinálója után ma újabb látnivalókkal jelentkezett a Mario + Rabbids: Sparks of Hope. A Ubisoft felfedte a játék fantasztikus zeneszerzőit is.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

Egy éven belül megjelenik a Skull & Bones és az új Avatar-játék is

A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentése során megerősítette, hogy tervei szerint a következő egy éven belül boltokba kerül a Skull & Bones és az Avatar: Frontiers of Pandora is.