The Super Mario Bros. Movie - megérkezett a második előzetes

  • Írta: szlav
  • 2022. november 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Saját Nintendo Directet kapott a jövő áprilisban moziba kerülő The Super Mario Bros. Movie. Az új előzetesben Princess Peach és Donkey Kong is feltűnnek.

Egy rövid, de velős Nintendo Direct keretei közt érkezett meg a The Super Mario Bros. Movie második előzetese. Mario apukája, Shigeru Miyamoto konferálta fel, de beköszönt Anya Taylor-Joy és Seth Rogan is, ugyanis ők adják a filmben Princess Peach és Donkey Kong hangját - Chris Pratt Marióját és Jack Black Bowserét már az első előzetesben is hallhattátok.

 

Azt pedig már elkönyvelhetjük, hogy a 2023. április 7-én mozikba kerülő film egy igazi szerelmeslevél lesz a Nintendo-fanoknak. A rengeteg ismerős arc és helyszín, na meg az easter eggek milliói mellett még egy-egy kikacsintást is kaptunk a Mario Kart Rainbow Roadja és a Super Mario Galaxy varázslatos világai felé. Mi másra vágyhatnánk még?

5.
5.
crytek
#4: Látom nem ment át a lényeg...
(nem mellesleg a nintendo létezése óta egyetlen cím érdekel az a zelda btw, szóval a Mariot ha ingyen mehetnék rá moziba se nézném meg)
4.
4.
NathanDrake
#3 Elég fostos, és keserves lehet az életed ha még mozijegyre is sajnálod a pénzt.
3.
3.
crytek
Aztán mennyi lesz a mozijegy rá 30 ezer jóféle nintendos szokás szerint azt sose megy le az ára max 20%-ot ? :)
1.
1.
Darksiders84
Még az is lehet, hogy nagyobb nézettsége bevétele lesz mint az új Avatárnak. Ja és mi lett az új Aquaman folytatással ,hogy +1 évet késik ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...